Seiko Basic, SUR348P1

Bestel online dit bicolor Seiko herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer SUR348P1 is uitgerust met een Japans 6N43 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast, voorzien van een geelgouden lunette. Op een grijze wijzerplaat is de tijd op analoge wijze af te lezen. De wijzers zijn voorzien van fluorescerende delen, zodat de tijd ook in het donker op de juiste wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde bicolor edelstalen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Het modieuze model met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Daarnaast is het horloge voorzien van een datumvenster, waar de juiste datum en dag vanaf te lezen zijn. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, welke zal stralen op uw pols.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.Lees meer
Artikelnummer
011495494
Merk
270,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit bicolor Seiko herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer SUR348P1 is uitgerust met een Japans 6N43 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast, voorzien van een geelgouden lunette. Op een grijze wijzerplaat is de tijd op analoge wijze af te lezen. De wijzers zijn voorzien van fluorescerende delen, zodat de tijd ook in het donker op de juiste wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde bicolor edelstalen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het modieuze model met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Daarnaast is het horloge voorzien van een datumvenster, waar de juiste datum en dag vanaf te lezen zijn. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, welke zal stralen op uw pols.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Gewicht 100,00 gr.
Kast breedte 36,00 mm
Merk collectie Basic
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Grijs
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer SUR348P1