Seiko Solar, SUP880P1

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SUP880P1 is uitgevoerd met een Japans Solar kaliber V115 uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een goudkleurige PVD laag en is voorzien van een witte wijzerplaat met lijngravure. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de rechthoekige horlogekast, welke voorzien is van een goudkleurige gespsluiting, waar eveneens een PVD laag is aangebracht.De analoge tijd wordt middels zwarte wijzers en Romeinse cijfers weergegeven op de wijzerplaat, waar bij elke uuraanduiding een goudkleurig stipje is geplaatst. Het herenmodel met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen waterspetters kan verdragen. Door de vormgeving krijgt het horloge van Seiko een klassieke uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het cre?ren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologie?n die m??r bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko. Lees meer
Artikelnummer
011463100
Merk
180,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SUP880P1 is uitgevoerd met een Japans Solar kaliber V115 uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een goudkleurige PVD laag en is voorzien van een witte wijzerplaat met lijngravure. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de rechthoekige horlogekast, welke voorzien is van een goudkleurige gespsluiting, waar eveneens een PVD laag is aangebracht.

De analoge tijd wordt middels zwarte wijzers en Romeinse cijfers weergegeven op de wijzerplaat, waar bij elke uuraanduiding een goudkleurig stipje is geplaatst. Het herenmodel met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen waterspetters kan verdragen. Door de vormgeving krijgt het horloge van Seiko een klassieke uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het cre?ren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologie?n die m??r bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Merk collectie Solar
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Solar
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Gang reserve
Garantie 2 jaar
Referentienummer SUP880P1