Seiko Solar, SNE523P1

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SNE523P1 beschikt over een Japans Solar kaliber V158 uurwerk, waar het uurwerk wordt geactiveerd door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van maximaal 10 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Op de witte wijzerplaat wordt in een edelstalen horlogekast de tijd op analoge wijze weergegeven. De wijzers zijn voorzien van lichtgevende indicators, waardoor de tijd tevens in het donker op juiste wijze te bekijken is. Aan de ronde horlogekast van 40 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het horloge gemakkelijk om en af gedaan kan worden. Het uurwerk is bij de 3-positie voorzien van een datumvenster, waardoor u met één blik op het horloge de juiste datum en dag kunt aflezen. Het model heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een saffierglas. Dit modieuze horloge van Seiko heeft een strakke afwerking en kan met veel draagcomfort gedragen worden bij zowel een formele als informele gelegenheid.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.Lees meer
Artikelnummer
077184618
Merk
250,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SNE523P1 beschikt over een Japans Solar kaliber V158 uurwerk, waar het uurwerk wordt geactiveerd door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van maximaal 10 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Op de witte wijzerplaat wordt in een edelstalen horlogekast de tijd op analoge wijze weergegeven. De wijzers zijn voorzien van lichtgevende indicators, waardoor de tijd tevens in het donker op juiste wijze te bekijken is. Aan de ronde horlogekast van 40 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het horloge gemakkelijk om en af gedaan kan worden.

Het uurwerk is bij de 3-positie voorzien van een datumvenster, waardoor u met één blik op het horloge de juiste datum en dag kunt aflezen. Het model heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een saffierglas. Dit modieuze horloge van Seiko heeft een strakke afwerking en kan met veel draagcomfort gedragen worden bij zowel een formele als informele gelegenheid.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Kast breedte 40,00 mm
Merk collectie Solar
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Solar
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer SNE523P1