Seiko Solar Chrono, SSC771P1

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SSC771P1 beschikt over een Japans Solar kaliber V176 uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast en is voorzien van een rode wijzerplaat. De analoge tijd wordt middels fluorescerende wijzers en indexen weergegeven, waardoor de tijd in het donker ook goed af te lezen is. De geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 42 mm. die is afgewerkt met een vouwsluiting. Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste datum vanaf te lezen is. Tevens is het horloge voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. In de bovenste chronograaf wordt tot 60 seconden in stappen van 1/20 seconden gemeten. Tevens is het horloge uitgevoerd met een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Het herenmodel met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Door de vormgeving krijgt het herenmodel met veel functionaliteiten een bijzonder mooie uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.Lees meer
Artikelnummer
011495496
Merk
500,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Solar herenhorloge van Seiko op onze webshop. Het model met het referentienummer SSC771P1 beschikt over een Japans Solar kaliber V176 uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast en is voorzien van een rode wijzerplaat. De analoge tijd wordt middels fluorescerende wijzers en indexen weergegeven, waardoor de tijd in het donker ook goed af te lezen is. De geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 42 mm. die is afgewerkt met een vouwsluiting.

Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste datum vanaf te lezen is. Tevens is het horloge voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. In de bovenste chronograaf wordt tot 60 seconden in stappen van 1/20 seconden gemeten. Tevens is het horloge uitgevoerd met een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Het herenmodel met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Door de vormgeving krijgt het herenmodel met veel functionaliteiten een bijzonder mooie uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Kast breedte 42,00 mm
Merk collectie Solar
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Solar
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Rood
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch, Tachymeter
Garantie 2 jaar
Referentienummer SSC771P1