Seiko Sportura, SRW891P1

Dit prachtige dameshorloge met chronograaf van Seiko uit de Sportura collectie is online te bestellen op onze webshop. Het sportieve model met het referentienummer SRW891P1 is uitgevoerd met een Japans Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met rode accenten en Arabische cijfers is de tijd op analoge wijze af te lezen. De witte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een gespsluiting. Het model is uitgerust met een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursaanduiding worden aangegeven. Het herenmodel heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. Doordat het horloge een waterdichtheid van 10 ATM heeft, kan het horloge uitstekend tegen water en andere stoffen. De prachtige horloges van Seiko zijn gecombineerd met goede functionaliteiten, wat ook terug te zien is bij dit damesmodel van Seiko. De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.Lees meer
Artikelnummer
011433387
Merk
Special Price 392,00 Regular Price 490,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit prachtige dameshorloge met chronograaf van Seiko uit de Sportura collectie is online te bestellen op onze webshop. Het sportieve model met het referentienummer SRW891P1 is uitgevoerd met een Japans Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met rode accenten en Arabische cijfers is de tijd op analoge wijze af te lezen. De witte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een gespsluiting.

Het model is uitgerust met een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursaanduiding worden aangegeven. Het herenmodel heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. Doordat het horloge een waterdichtheid van 10 ATM heeft, kan het horloge uitstekend tegen water en andere stoffen. De prachtige horloges van Seiko zijn gecombineerd met goede functionaliteiten, wat ook terug te zien is bij dit damesmodel van Seiko.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Merk collectie Sportura
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Wit
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Functies 24-uursaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer SRW891P1