Skagen Anita, SKW2147

Bestel online dit Skagen dameshorloge uit de Anita collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKW2147 beschikt over een Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk zeer nauwkeurig loopt. Het uurwerk is gemonteerd in een geelgoudkleurige doublé horlogekast, welke is voorzien van een champagnekleurige wijzerplaat met het Skagen logo, waar de tijd op analoge wijze te bekijken is. Bij de 6- en 12-positie is een Arabisch cijfer geplaatst, bij de andere indexen een zirkonia steentje, wat voor een elegante uitstraling zorgt. De bruine lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de eveneens doublé gespsluiting. Het uurwerk met een sterk kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de elegante en verfijnde designs zijn de horloges uit de Anita collectie prachtige modellen, welke met veel comfort gedragen kunnen worden.Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.Lees meer
Artikelnummer
011467702
Merk
119,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Skagen dameshorloge uit de Anita collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKW2147 beschikt over een Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk zeer nauwkeurig loopt. Het uurwerk is gemonteerd in een geelgoudkleurige doublé horlogekast, welke is voorzien van een champagnekleurige wijzerplaat met het Skagen logo, waar de tijd op analoge wijze te bekijken is. Bij de 6- en 12-positie is een Arabisch cijfer geplaatst, bij de andere indexen een zirkonia steentje, wat voor een elegante uitstraling zorgt. De bruine lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de eveneens doublé gespsluiting.

Het uurwerk met een sterk kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de elegante en verfijnde designs zijn de horloges uit de Anita collectie prachtige modellen, welke met veel comfort gedragen kunnen worden.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Merk collectie Anita
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Skagen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Champagne
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer SKW2147