Skagen Ceramic, 817SSXC

Dit Skagen dameshorloge uit de Ceramic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 817SSXC beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve witte keramische horlogekast. Op de witte wijzerplaat met het Skagen logo is de tijd op analoge wijze te bekijken. Daarnaast is er bij de 6- en 12-positie een Arabisch cijfer geplaatst en bij de andere indexen een zirkonia, wat voor een prachtig effect zorgt op de wijzerplaat. De witte keramische horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de vouwsluiting, die het vergemakkelijkt om het horloge om en af te doen. Het uurwerk met een sterk kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Daarnaast is keramiek een hard en duurzaam materiaal en is krasvast. Verder is keramiek allergie-vrij, waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor mensen met een allergie. Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen. Lees meer
Artikelnummer
011444572
Merk
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Skagen dameshorloge uit de Ceramic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 817SSXC beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve witte keramische horlogekast. Op de witte wijzerplaat met het Skagen logo is de tijd op analoge wijze te bekijken. Daarnaast is er bij de 6- en 12-positie een Arabisch cijfer geplaatst en bij de andere indexen een zirkonia, wat voor een prachtig effect zorgt op de wijzerplaat. De witte keramische horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de vouwsluiting, die het vergemakkelijkt om het horloge om en af te doen.

Het uurwerk met een sterk kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Daarnaast is keramiek een hard en duurzaam materiaal en is krasvast. Verder is keramiek allergie-vrij, waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor mensen met een allergie.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Merk collectie Ceramic
Kastdiameter 37,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Skagen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Keramisch
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Wit
Kastkleur Wit
Kastmateriaal Keramiek
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 817SSXC