Skagen herenhorloge, 859LSLB

Dit Skagen herenhorloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer 859LSLB beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De tijd is op de zwarte wijzerplaat met streepindexen en het Skagen logo op analoge wijze af te lezen. Tevens is de tijd in het donker goed af te lezen door de fluorescerende delen op de wijzers en indexen. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenmotief is bevestigd aan de ronde horlogekast van 36 mm., welke wordt omsloten door de metalen gespsluiting.Het uurwerk heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kristallen mineraalglas. De strakke afwerking in combinatie met de platte horlogekast zorgt voor een perfecte pasvorm, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse aangelegenheden.Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.Lees meer
Artikelnummer
011469422
Merk
Special Price 57,50 Regular Price 115,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Skagen herenhorloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer 859LSLB beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De tijd is op de zwarte wijzerplaat met streepindexen en het Skagen logo op analoge wijze af te lezen. Tevens is de tijd in het donker goed af te lezen door de fluorescerende delen op de wijzers en indexen. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenmotief is bevestigd aan de ronde horlogekast van 36 mm., welke wordt omsloten door de metalen gespsluiting.

Het uurwerk heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kristallen mineraalglas. De strakke afwerking in combinatie met de platte horlogekast zorgt voor een perfecte pasvorm, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse aangelegenheden.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Man
Merk Skagen
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer 859LSLB