Skagen Holst, SKW6237

Online is dit Skagen herenhorloge uit de Holst collectie te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer SKW6237 beschikt over een hoogwaardig Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de mooie blauwe wijzerplaat met streepindexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Door de fluorescerende delen op de indexen en wijzers is de tijd tevens in het donker optimaal af te lezen. De gladde bruine lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke wordt omsloten door de metalen gespsluiting. Het uurwerk heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen mineraalglas. De platte horlogekast en de duidelijke afleesbaarheid van de tijd zorgen voor een goed draagbaar horloge, welke bij zowel een formele als informele aangelegenheid gedragen kan worden.Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen. Lees meer
Artikelnummer
011463767
Merk
169,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Skagen herenhorloge uit de Holst collectie te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer SKW6237 beschikt over een hoogwaardig Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de mooie blauwe wijzerplaat met streepindexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Door de fluorescerende delen op de indexen en wijzers is de tijd tevens in het donker optimaal af te lezen. De gladde bruine lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke wordt omsloten door de metalen gespsluiting.

Het uurwerk heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen mineraalglas. De platte horlogekast en de duidelijke afleesbaarheid van de tijd zorgen voor een goed draagbaar horloge, welke bij zowel een formele als informele aangelegenheid gedragen kan worden.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Merk collectie Holst
Kastdiameter 39,00 mm
Geslacht Man
Merk Skagen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Garantie 2 jaar
Referentienummer SKW6237