Skagen Signatur, SKW2626

Online is dit dameshorloge van Skagen uit de Signatur collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKW2626 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een geelgouden doublé horlogekast geplaatst. Op de witte wijzerplaat met het Skagen logo en Arabische cijfers is de tijd op analoge wijze te bekijken. De zwarte lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de gespsluiting. Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De vormgeving van dit horloge zorgt voor een prachtig en tijdloos dameshorloge, welke met veel plezier te dragen is.Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.Lees meer
Artikelnummer
011474620
Merk
159,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit dameshorloge van Skagen uit de Signatur collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKW2626 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een geelgouden doublé horlogekast geplaatst. Op de witte wijzerplaat met het Skagen logo en Arabische cijfers is de tijd op analoge wijze te bekijken. De zwarte lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast en wordt omsloten door de gespsluiting.

Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De vormgeving van dit horloge zorgt voor een prachtig en tijdloos dameshorloge, welke met veel plezier te dragen is.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Skagen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer SKW2626