Emporio Armani Alpha, AR1802

Dit dameshorloge van Emporio Armani uit de Alpha collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer AR1802 is voorzien van een Quartz-uurwerk, waardoor u een horloge draagt met een uurwerk met uiterste precisie. Het analoge uurwerk is geplaatst in een gedoubleerde horlogekast en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. Op de vrouwelijke wijzerplaat is bij elke uursaanduiding een zirkonia geplaatst, wat voor een prachtige schittering zorgt. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Hierdoor is het horloge geschikt om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Het elegante horloge van Emporio Armani is afgewerkt met mooie details en is met veel plezier te dragen.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani. Lees meer
Artikelnummer
011454861
Merk
Special Price 155,40 Regular Price 259,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Emporio Armani uit de Alpha collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer AR1802 is voorzien van een Quartz-uurwerk, waardoor u een horloge draagt met een uurwerk met uiterste precisie. Het analoge uurwerk is geplaatst in een gedoubleerde horlogekast en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. Op de vrouwelijke wijzerplaat is bij elke uursaanduiding een zirkonia geplaatst, wat voor een prachtige schittering zorgt. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Hierdoor is het horloge geschikt om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Het elegante horloge van Emporio Armani is afgewerkt met mooie details en is met veel plezier te dragen.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 270,00 mm
Band aanzet 14
Kastdiameter 27,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Armani
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer AR1802