Emporio Armani Chiara, AR7361

Bestel online dit dameshorloge van Emporio Armani uit de Chiara collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer AR7361 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. Bij elke kwartiersaanduiding is een zirkonia geplaatst, wat voor een mooie schittering op de pols zorgt. Aan de ronde horlogekast is een smalle horlogeband bevestigd, voorzien van een Milanese en geschakelde band. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting, die ervoor zorgt dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.Het modieuze model met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), wat een waterafstotende werking heeft. Door de vormgeving krijgt het horloge een modieus en vrouwelijk design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani. Lees meer
Artikelnummer
011456351
Merk
Special Price 167,40 Regular Price 279,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit dameshorloge van Emporio Armani uit de Chiara collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer AR7361 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. Bij elke kwartiersaanduiding is een zirkonia geplaatst, wat voor een mooie schittering op de pols zorgt. Aan de ronde horlogekast is een smalle horlogeband bevestigd, voorzien van een Milanese en geschakelde band. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting, die ervoor zorgt dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het modieuze model met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), wat een waterafstotende werking heeft. Door de vormgeving krijgt het horloge een modieus en vrouwelijk design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 260,00 mm
Band aanzet 8
Kastdiameter 26,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Armani
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer AR7361