DKNY Soho, NY2343

Bestel online dit DKNY dameshorloge uit de Soho collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer NY2343 is voorzien van een Quartz-uurwerk, die in een geelgouden doublé horlogekast is vervaardigd. Middels de witte wijzerplaat met streepindexen wordt de tijd weergegeven, welke analoog te bekijken is. De gedoubleerde horlogeband is aan de ronde horlogekast van 34 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen. Het horloge is voorzien van een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Hierdoor kan er met het horloge gezwommen en gedoucht worden, mits er geen te grote temperatuursverschillen zijn. De vormgeving van het horloge zorgt voor een strak en modieus model, welke leuk gecombineerd kan worden bij verschillende outfits.De horloges van het merk DKNY, wat staat voor Donna Karan New York, heeft zoals de naam al zegt zijn oorsprong in New York. Kwaliteit, creativiteit en vernieuwingen past het merk toe op de horloges. De horloges van DKNY zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de kledingstijl van vrouwen. DKNY horloges zijn meer dan alleen horloges: ze passen bij de vier kernwaarden van de kenmerkende DKNY look, minimalistisch, edgy, chique en glanzend. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van DKNY. Lees meer
Artikelnummer
011481174
Merk
Special Price 89,40 Regular Price 149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit DKNY dameshorloge uit de Soho collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer NY2343 is voorzien van een Quartz-uurwerk, die in een geelgouden doublé horlogekast is vervaardigd. Middels de witte wijzerplaat met streepindexen wordt de tijd weergegeven, welke analoog te bekijken is. De gedoubleerde horlogeband is aan de ronde horlogekast van 34 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het horloge is voorzien van een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Hierdoor kan er met het horloge gezwommen en gedoucht worden, mits er geen te grote temperatuursverschillen zijn. De vormgeving van het horloge zorgt voor een strak en modieus model, welke leuk gecombineerd kan worden bij verschillende outfits.

De horloges van het merk DKNY, wat staat voor Donna Karan New York, heeft zoals de naam al zegt zijn oorsprong in New York. Kwaliteit, creativiteit en vernieuwingen past het merk toe op de horloges. De horloges van DKNY zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de kledingstijl van vrouwen. DKNY horloges zijn meer dan alleen horloges: ze passen bij de vier kernwaarden van de kenmerkende DKNY look, minimalistisch, edgy, chique en glanzend. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van DKNY.

Productspecificaties
Kast breedte 34,00 mm
Band aanzet 16
Kastdiameter 34,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk DKNY
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer NY2343