Danish Design Stainless Steel, IV15Q1236

Bestel online dit Danish Design dameshorloge uit de Stainless Steel collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IV62Q1236 is voorzien van een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een geelgoudkleurige lunette. De tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de zwarte lederen horlogeband is een tonneau-vormige horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een gespsluiting. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en stofdeeltjes. In combinatie met de prachtige afwerking is het een lust voor het oog en kan het horloge met veel plezier gedragen worden.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design. Lees meer
Artikelnummer
011482803
Special Price 104,30 Regular Price 149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Danish Design dameshorloge uit de Stainless Steel collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IV62Q1236 is voorzien van een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een geelgoudkleurige lunette. De tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de zwarte lederen horlogeband is een tonneau-vormige horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een gespsluiting.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en stofdeeltjes. In combinatie met de prachtige afwerking is het een lust voor het oog en kan het horloge met veel plezier gedragen worden.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Kast breedte 320,00 mm
Band aanzet 18
Kastdiameter 32,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Tonneau
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer IV15Q1236