Stones in Style goud op zilveren armband met sunstone blokjes 18,5 cm., B-22-30412 go

Een goud op zilveren armband uit de collectie van het Nederlandse merk Stones in Stones in style welke is opgbouwd uit vierkant geslepen sunstone blokjes in combinatie met goudkleurige schijfjes. Uitgevoerd met een bajonetsluiting. De armband heeft een frisse kleur en is uitgevoerd in pasteltinten. Bijpassend bij de armband is ook een paar oorhangers en een ketting verkrijgbaar. Stones in Style is een Nederlands designmerk dat moderne sieraden ontwerpt in combinatie met edelstenen en zoetwaterparels. De collectie bestaat uit zes kleurrijke collecties welke uitstekend aansluiten bij de nieuwste seizoenskleuren. De Stones in Style collectie heeft een herkenbare stijl met sieraden gemaakt van natuurlijke edelstenen gecombineerd met 925 zilver of verguld zilver. Afmetingen: breedte; 2,8 mm., lengte: 18,5 cm. Lees meer
Artikelnummer
011504096
87,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een goud op zilveren armband uit de collectie van het Nederlandse merk Stones in Stones in style welke is opgbouwd uit vierkant geslepen sunstone blokjes in combinatie met goudkleurige schijfjes. Uitgevoerd met een bajonetsluiting. De armband heeft een frisse kleur en is uitgevoerd in pasteltinten. Bijpassend bij de armband is ook een paar oorhangers en een ketting verkrijgbaar.

Stones in Style is een Nederlands designmerk dat moderne sieraden ontwerpt in combinatie met edelstenen en zoetwaterparels. De collectie bestaat uit zes kleurrijke collecties welke uitstekend aansluiten bij de nieuwste seizoenskleuren. De Stones in Style collectie heeft een herkenbare stijl met sieraden gemaakt van natuurlijke edelstenen gecombineerd met 925 zilver of verguld zilver.

Afmetingen: breedte; 2,8 mm., lengte: 18,5 cm.

Productspecificaties
Gewicht 2,50 gr.
Kleuren Goudkleurig, Oranje
Afmetingen Breedte: 2,8 mm., lengte: 18,5 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld zilver
Merk Stones in Style
Materiaal Kleur Goudkleurig
Edelsteen Sunstone
Garantie 2 jaar
Referentienummer B-22-30412 go