Stones in Style goud op zilveren jasseron ketting met blauw labradoriet 43 - 45 cm., N-19-95240 GO

Een goud op zilveren ketting van het Nederlandse merk Stones in Style. De ketting bestaat uit een fijne jasseronketting en is voorzien van een facet geslepen blauwe labradoriet. Het sieraad is voorzien van een tussenoogje, waardoor de ketting op verschillende lengtes te dragen is. Combineer dit (zomerse) item ook met de bijpassende armband B-19-95240 GO. Stones in Style is een Nederlands designmerk dat moderne sieraden ontwerpt in combinatie met edelstenen en zoetwaterparels. De collectie bestaat uit zes kleurrijke collecties welke uitstekend aansluiten bij de nieuwste seizoenskleuren. De Stones in Style collectie heeft een herkenbare stijl met sieraden gemaakt van natuurlijke edelstenen gecombineerd met 925 zilver of verguld zilver. Afmetingen: Lengte: 43 - 45 cm. Lees meer
Artikelnummer
011494255
87,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een goud op zilveren ketting van het Nederlandse merk Stones in Style. De ketting bestaat uit een fijne jasseronketting en is voorzien van een facet geslepen blauwe labradoriet. Het sieraad is voorzien van een tussenoogje, waardoor de ketting op verschillende lengtes te dragen is. Combineer dit (zomerse) item ook met de bijpassende armband B-19-95240 GO.

Stones in Style is een Nederlands designmerk dat moderne sieraden ontwerpt in combinatie met edelstenen en zoetwaterparels. De collectie bestaat uit zes kleurrijke collecties welke uitstekend aansluiten bij de nieuwste seizoenskleuren. De Stones in Style collectie heeft een herkenbare stijl met sieraden gemaakt van natuurlijke edelstenen gecombineerd met 925 zilver of verguld zilver.

Afmetingen: Lengte: 43 - 45 cm.

Productspecificaties
Gewicht 3,00 gr.
Kleuren Blauw, Geelgoud
Afmetingen Lengte: 43 - 45 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld
Merk Stones in Style
Materiaal Kleur Geelgoud
Edelsteen Labradoriet
Referentienummer N-19-95240 GO
Maak de set compleet