Sueno zilveren/roségoud vergulde ring, 26-59

Een zilveren/ geelgoud vergulde Sueno ring. De ring bestaat uit glanzend zilver en is aan de bovenkant bewerkt met een gematteerd reliëf en een glanzend roségoud verguld detail. De ring is aan de bovenkant ook opgewerkt wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De ring is eenvoudig te combineren met andere sieraden van het Duitse sieradenmerk Sueno. De handgemaakte sieraden van het Duitse sieradenmerk Sueno zijn geïnspireerd door de natuur. De fantasierijke sieraden van sueno bestaan vaak uit een combinatie van glanzend en bewerkt zilver, waarvan sommige delen ook zwaar verguld zijn. Elk Sueno sieraad is daardoor uniek.In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke ringmaat u de ring geleverd wilt hebben.Lees meer
Artikelnummer
011484685
130,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren/ geelgoud vergulde Sueno ring. De ring bestaat uit glanzend zilver en is aan de bovenkant bewerkt met een gematteerd reliëf en een glanzend roségoud verguld detail. De ring is aan de bovenkant ook opgewerkt wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De ring is eenvoudig te combineren met andere sieraden van het Duitse sieradenmerk Sueno.

De handgemaakte sieraden van het Duitse sieradenmerk Sueno zijn geïnspireerd door de natuur. De fantasierijke sieraden van sueno bestaan vaak uit een combinatie van glanzend en bewerkt zilver, waarvan sommige delen ook zwaar verguld zijn. Elk Sueno sieraad is daardoor uniek.

In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke ringmaat u de ring geleverd wilt hebben.

Productspecificaties
Gewicht 5,70 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Rosegoud
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld, Zilver
Materiaal Kleur Zilverkleurig, Roségoud, Tweekleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 26-59