Ti Sento goud op zilveren schakelring met zirkonia, 12292ZY/56

Een goud op zilveren ring opgebouwd uit achtkantige opengewerkte schakels. Twee tussenschakels zijn gezet met glinsterende zirkonia's. De ring 12292ZY is prachtig individueel of in combinatie met andere ringen uit de Ti Sento collectie te stapelen om de vinger. Afmetingen: 6 mm.De collectie van Ti Sento bestaat uit elegante sieraden met een Italiaanse touch. De sieraden zijn gemaakt van 925 zilver in combinatie met geelgoud en roségoud plating. Alle items zijn voorzien van een rhodium laag, waardoor de sieraden langdurig blijven glanzen en het vermindert de kans op krassen en kleurverandering. De creatieve ontwerpen worden gecombineerd met zirkonia's, parelmoer of imitatieparels. Alle stenen worden door de goudsmeden van Ti Sento met de hand gezet.Ringmaat: 56. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt ontvangen. Lees meer
Artikelnummer
011508971
129,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een goud op zilveren ring opgebouwd uit achtkantige opengewerkte schakels. Twee tussenschakels zijn gezet met glinsterende zirkonia's. De ring 12292ZY is prachtig individueel of in combinatie met andere ringen uit de Ti Sento collectie te stapelen om de vinger. Afmetingen: 6 mm.

De collectie van Ti Sento bestaat uit elegante sieraden met een Italiaanse touch. De sieraden zijn gemaakt van 925 zilver in combinatie met geelgoud en roségoud plating. Alle items zijn voorzien van een rhodium laag, waardoor de sieraden langdurig blijven glanzen en het vermindert de kans op krassen en kleurverandering. De creatieve ontwerpen worden gecombineerd met zirkonia's, parelmoer of imitatieparels. Alle stenen worden door de goudsmeden van Ti Sento met de hand gezet.

Ringmaat: 56. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt ontvangen.

Productspecificaties
Gewicht 4,50 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud
Afmetingen Breedte: 6 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld zilver, Zilver
Merk Ti Sento
Materiaal Kleur Tweekleurig
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 12292ZY/56