Ti Sento zilveren/geelgoud vergulde Closed Forever armband met 20 cm., 2926SY

Een Closed Forever armband uit de collectie van het merk Ti Sento Milano. De armband 2926SY is uitgevoerd met geelgoud vergulde schakels en een zilveren slot. Draag deze armband losjes om de pols en volg dé trend van dit moment! Deze armband is in twee maten verkrijgbaar, dit is het grovere model. Lengte: 20 cm. De collectie van Ti Sento Milano bestaat uit elegante sieraden met een Italiaanse touch. De sieraden zijn gemaakt van 925 zilver in combinatie met geelgoud en roségoud plating. Alle items zijn voorzien van een rhodium laag, waardoor de sieraden langdurig blijven glanzen en het vermindert de kans op krassen en kleurverandering. De creatieve ontwerpen worden gecombineerd met zirkonia's, parelmoer of imitatieparels. Alle stenen worden door de goudsmeden van Ti Sento Milano met de hand gezet. Lees meer
Artikelnummer
011492987
229,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een Closed Forever armband uit de collectie van het merk Ti Sento Milano. De armband 2926SY is uitgevoerd met geelgoud vergulde schakels en een zilveren slot. Draag deze armband losjes om de pols en volg dé trend van dit moment! Deze armband is in twee maten verkrijgbaar, dit is het grovere model. Lengte: 20 cm.

De collectie van Ti Sento Milano bestaat uit elegante sieraden met een Italiaanse touch. De sieraden zijn gemaakt van 925 zilver in combinatie met geelgoud en roségoud plating. Alle items zijn voorzien van een rhodium laag, waardoor de sieraden langdurig blijven glanzen en het vermindert de kans op krassen en kleurverandering. De creatieve ontwerpen worden gecombineerd met zirkonia's, parelmoer of imitatieparels. Alle stenen worden door de goudsmeden van Ti Sento Milano met de hand gezet.

Productspecificaties
Gewicht 12,00 gr.
Kleuren Geelgoud
Afmetingen Lengte: 20 cm., schakel 14 x 5,2 cm.
Geslacht Vrouw
Merk Ti Sento
Garantie 2 jaar
Referentienummer 2926SY