Timeless Classics by GL zilveren oorhangers met parel en zirkonia's, 70756

Mooie oorhangers van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De oorbellen zijn voorzien van een verfijnde uitstraling. De geoxideerde afwerking zorgt voor een prachtig contrast met de glanzende zirkonia's. Een mooi detail is de kleine witte parel. Deze oorbellen zijn perfect te combineren met de andere sieraden van GL!De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos! Afmetingen: lengte: 2,5 cm, breedte: 9 mm.Lees meer
Artikelnummer
011489769
46,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Mooie oorhangers van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De oorbellen zijn voorzien van een verfijnde uitstraling. De geoxideerde afwerking zorgt voor een prachtig contrast met de glanzende zirkonia's. Een mooi detail is de kleine witte parel. Deze oorbellen zijn perfect te combineren met de andere sieraden van GL!

De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos!

Afmetingen: lengte: 2,5 cm, breedte: 9 mm.

Productspecificaties
Gewicht 2,00 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Wit
Afmetingen Lengte: 2,5 cm, breedte: 9 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Timeless Classic Collection
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Zirkonia
Referentienummer 70756