Timeless Classics by GL zilveren oorknoppen kikker, 70525

Mooie oorbellen in de vorm van een kikker van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De kikker is kenmerkend voor Schoonhoven. De kikkerschaal is namelijk hét icoon van de Schoonhovense zilversmeedkunst. De oorbellen zijn voorzien van een gedetailleerde en verfijnde afwerking. De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos! Afmetingen: lengte: 1 cm., breedte: 1 cm. Lees meer
Artikelnummer
011105795
56,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Mooie oorbellen in de vorm van een kikker van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De kikker is kenmerkend voor Schoonhoven. De kikkerschaal is namelijk hét icoon van de Schoonhovense zilversmeedkunst. De oorbellen zijn voorzien van een gedetailleerde en verfijnde afwerking.

De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos!

Afmetingen: lengte: 1 cm., breedte: 1 cm.

Productspecificaties
Gewicht 3,20 gr.
Kleuren Zilverkleurig
Afmetingen 1 x 1 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Timeless Classic Collection
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Referentienummer 70525