Timeless Classics by GL zilveren ring in Victoriaanse stijl met zirkonia's, 12635

Een mooie ring in laat Victoriaanse stijl van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De ring is voorzien van meerdere zirkonia's, die zorgen voor een prachtige schittering. Het verfijnde en gedetailleerde design voorziet de ring van een elegante uitstraling. De laat Victoriaanse stijl kenmerkt zich door de klassieke vormgeving. Ringmaat: 53. Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos! Lees meer
Artikelnummer
011486524
53,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een mooie ring in laat Victoriaanse stijl van het Nederlandse merk Timeless Classics by GL. De ring is voorzien van meerdere zirkonia's, die zorgen voor een prachtige schittering. Het verfijnde en gedetailleerde design voorziet de ring van een elegante uitstraling. De laat Victoriaanse stijl kenmerkt zich door de klassieke vormgeving.

Ringmaat: 53. Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

De sieraden van Timeless Classics by GL vormen een zilveren brug tussen het heden en het verleden. GL heeft zich gespecialiseerd in sieraden in de laat Victoriaans, Art Nouveau en Art Deco stijl en maakt gebruik van de orginele mallen van het Koninklijke Kempen en Begeer. De schoonheid en elegantie van deze sieraden zijn tijdloos!

Productspecificaties
Gewicht 2,50 gr.
Kleuren Zilverkleurig
Afmetingen Ringmaat: 53
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Timeless Classic Collection
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Zirkonia
Referentienummer 12635