Jacob Jensen Titanium, 641

Bestel online dit Jacob Jensen horloge uit de Titanium collectie op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer 641 beschikt over een Zwitsers Ronda Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige titanium horlogekast. De analoge tijd is vanaf de grijze wijzerplaat met een datumvenster af te lezen. De diverse kleuren op de wijzers geven extra uitstraling aan het horloge van Jacob Jensen. Aan de ronde horlogekast is een zwarte rubberen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Door de bevestiging is de band eenvoudig zelf te wisselen met een andere horlogeband van Jacob Jensen. Het horloge heeft een spatwaterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en het uurwerk is voorzien van een kristallen saffierglas. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.Jacob Jensen was een Deens industrieel ontwerper en begon in 1958 zijn eigen studio. Er werden o.a. telefoons en muziekinstallaties geproduceerd en in 1978 werden de eerste horloges gemaakt. Deze horloges zijn tot op de dag van vandaag verkrijgbaar, waar we uit op kunnen maken dat de modellen een tijdloos design hebben. In 1990 werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Timothy Jacob Jensen en de horlogecollecties gingen toen ook door onder de naam Jacob Jensen. Essentie, eenvoud en functie zijn terug te vinden in de horloges van het merk. Jacob Jensen behoort tot de meest vooraanstaande ontwerpers van de 20e eeuw. De horloges worden beschouwd als de klassiekers van de toekomst. Het horlogemerk begeeft zich dan ook op de markt van de grotere horlogemerken.Zowel voor mannen als vrouwen zijn er horloges, gemaakt met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Materialen als titanium, edelstaal en saffierglas zorgen ervoor dat u lang plezier van uw Jacob Jensen horloge kunt hebben. Tevens zijn er sieraden verkrijgbaar van Jacob Jensen, welke goed te combineren zijn met uw horloge. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Jacob Jensen.Lees meer
Artikelnummer
011163578
220,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Jacob Jensen horloge uit de Titanium collectie op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer 641 beschikt over een Zwitsers Ronda Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige titanium horlogekast. De analoge tijd is vanaf de grijze wijzerplaat met een datumvenster af te lezen. De diverse kleuren op de wijzers geven extra uitstraling aan het horloge van Jacob Jensen. Aan de ronde horlogekast is een zwarte rubberen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Door de bevestiging is de band eenvoudig zelf te wisselen met een andere horlogeband van Jacob Jensen.

Het horloge heeft een spatwaterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en het uurwerk is voorzien van een kristallen saffierglas. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.

Jacob Jensen was een Deens industrieel ontwerper en begon in 1958 zijn eigen studio. Er werden o.a. telefoons en muziekinstallaties geproduceerd en in 1978 werden de eerste horloges gemaakt. Deze horloges zijn tot op de dag van vandaag verkrijgbaar, waar we uit op kunnen maken dat de modellen een tijdloos design hebben. In 1990 werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Timothy Jacob Jensen en de horlogecollecties gingen toen ook door onder de naam Jacob Jensen. Essentie, eenvoud en functie zijn terug te vinden in de horloges van het merk. Jacob Jensen behoort tot de meest vooraanstaande ontwerpers van de 20e eeuw. De horloges worden beschouwd als de klassiekers van de toekomst. Het horlogemerk begeeft zich dan ook op de markt van de grotere horlogemerken.

Zowel voor mannen als vrouwen zijn er horloges, gemaakt met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Materialen als titanium, edelstaal en saffierglas zorgen ervoor dat u lang plezier van uw Jacob Jensen horloge kunt hebben. Tevens zijn er sieraden verkrijgbaar van Jacob Jensen, welke goed te combineren zijn met uw horloge. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Jacob Jensen.

Productspecificaties
Kast breedte 360,00 mm
Band aanzet 16
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Jacob Jensen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Rubber
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Grijs
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Grijs
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 641