Tommy Hilfiger Cary, TH1781532

Online is dit dameshorloge van Tommy Hilfiger uit de Cary collectie te bestellen op onze webshop. Het elegante model met het referentienummer TH1781532 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een kwalitatieve edelstalen horlogekast gemonteerd. Vanaf de witte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze af te lezen. Bij de 3, 9 en 12-positie is een Arabisch cijfer geplaatst, bij de andere indexen zirkonia's. Dit zorgt voor een prachtige schittering op de wijzerplaat. De geschakelde edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting met daarop het logo van Tommy Hilfiger. Door een eenvoudige druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.Het uurwerk in de horlogekast is voorzien van subdials, welke naast de 24-uuraanduiding de juiste dag en datum weergeeft. Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk beschermd is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de zirkonia's krijgt dit dameshorloge een glansrijke uitstraling, welke functioneel is in het gebruik. Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.Lees meer
Artikelnummer
011458901
189,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit dameshorloge van Tommy Hilfiger uit de Cary collectie te bestellen op onze webshop. Het elegante model met het referentienummer TH1781532 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een kwalitatieve edelstalen horlogekast gemonteerd. Vanaf de witte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze af te lezen. Bij de 3, 9 en 12-positie is een Arabisch cijfer geplaatst, bij de andere indexen zirkonia's. Dit zorgt voor een prachtige schittering op de wijzerplaat. De geschakelde edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting met daarop het logo van Tommy Hilfiger. Door een eenvoudige druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het uurwerk in de horlogekast is voorzien van subdials, welke naast de 24-uuraanduiding de juiste dag en datum weergeeft. Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk beschermd is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de zirkonia's krijgt dit dameshorloge een glansrijke uitstraling, welke functioneel is in het gebruik.

Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.

Productspecificaties
Merk collectie Cary
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Tommy Hilfiger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer TH1781532