Tommy Hilfiger Jackson, TH1791239

Dit herenhorloge van Tommy Hilfiger uit de Jackson collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1791239 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op de ivoorkleurige wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Door de lichtgevende indicators is de tijd op elk moment van de dag op juiste wijze af te lezen. Aan de grote ronde horlogekast van 44 mm. is een bruine lederen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een metalen gespsluiting. Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met subdials, waar de juiste dag, datum en de 24-uursweergave met de subtiele wijzertjes te bekijken zijn. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast zijn deze functies te bedienen en tegelijk krijgt het Tommy Hilfiger model een sportieve uitstraling. Daarnaast heeft het herenmodel een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, wat zal stralen op uw pols.Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.Lees meer
Artikelnummer
011468695
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Tommy Hilfiger uit de Jackson collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1791239 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op de ivoorkleurige wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Door de lichtgevende indicators is de tijd op elk moment van de dag op juiste wijze af te lezen. Aan de grote ronde horlogekast van 44 mm. is een bruine lederen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een metalen gespsluiting.

Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met subdials, waar de juiste dag, datum en de 24-uursweergave met de subtiele wijzertjes te bekijken zijn. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast zijn deze functies te bedienen en tegelijk krijgt het Tommy Hilfiger model een sportieve uitstraling. Daarnaast heeft het herenmodel een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, wat zal stralen op uw pols.

Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.

Productspecificaties
Merk collectie Jackson
Kastdiameter 44,00 mm
Geslacht Man
Merk Tommy Hilfiger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Ivoorkleurig
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer TH1791239