Tommy Hilfiger Kennedy, TH1782387

Dit dameshorloge van Tommy Hilfiger uit de 'Kennedy' collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1782387 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast van 38 mm. De lunt is aan de rechterzijde voorzien van glinsterende zirkonia steentjes. Op de zilverkleurige wijzerplaat met rosékleurige accenten is de tijd analoog weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een bicolor geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting met daarop het Tommy Hilfiger logo. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met subdials, waar de juiste dag en datum afgelezen kunnen worden. Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en het uurwerk is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Het dameshorloge van Tommy Hilfiger zorgt voor een modieus en stijlvol design, welke goed gecombineerd kan worden met uw outfit. Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.Lees meer
Artikelnummer
011502222
189,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Tommy Hilfiger uit de 'Kennedy' collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1782387 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast van 38 mm. De lunt is aan de rechterzijde voorzien van glinsterende zirkonia steentjes. Op de zilverkleurige wijzerplaat met rosékleurige accenten is de tijd analoog weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een bicolor geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting met daarop het Tommy Hilfiger logo. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met subdials, waar de juiste dag en datum afgelezen kunnen worden. Het damesmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en het uurwerk is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Het dameshorloge van Tommy Hilfiger zorgt voor een modieus en stijlvol design, welke goed gecombineerd kan worden met uw outfit.

Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.

Productspecificaties
Kleuren Zilverkleurig
Kast breedte 38,00 mm
Geslacht Vrouw
Materiaal Edelstaal
Merk Tommy Hilfiger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Materiaal Kleur Roségoud
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer TH1782387