Tommy Hilfiger Windsurf, TH1790771

Bestel online dit herenhorloge van Tommy Hilfiger uit de Windsurf collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1790771 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast gemonteerd. Vanaf de blauwe wijzerplaat met fluorescerende wijzers en indexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Bij elke kwartiersaanduiding is een Arabisch cijfer geplaatst, waardoor de tijd op een duidelijke wijze te bekijken is. De blauwe siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd. De horlogeband is afgewerkt met een gespsluiting met daarop het logo van Tommy Hilfiger.Naast de tijd is ook de juiste datum af te lezen middels het datumvenster bij de 4-uurs positie. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Door de vormgeving krijgt het herenhorloge van Tommy Hilfiger een sportieve afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden tijdens informele en formele gelegenheden.Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.Lees meer
Artikelnummer
011437841
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit herenhorloge van Tommy Hilfiger uit de Windsurf collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer TH1790771 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast gemonteerd. Vanaf de blauwe wijzerplaat met fluorescerende wijzers en indexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Bij elke kwartiersaanduiding is een Arabisch cijfer geplaatst, waardoor de tijd op een duidelijke wijze te bekijken is. De blauwe siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast bevestigd. De horlogeband is afgewerkt met een gespsluiting met daarop het logo van Tommy Hilfiger.

Naast de tijd is ook de juiste datum af te lezen middels het datumvenster bij de 4-uurs positie. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Door de vormgeving krijgt het herenhorloge van Tommy Hilfiger een sportieve afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden tijdens informele en formele gelegenheden.

Tommy Hilfiger horloges zijn modieuze en stijlvolle horloges met elegante designs. Binnen de collectie van Tommy Hilfiger vind je allerlei verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Zo heeft het merk sportievere horloges, horloges met een klassieke look en horloges met een zakelijke uitstraling. De kleuren van de horlogebanden en wijzerplaten van een Tommy Hilfiger horloge lopen uiteen van roségoud doublé tot antraciet en van bruin tot parelmoer. Bovendien maken de ontwerpers van het horlogemerk gebruik van de beste materialen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er horloges met mooie lederen banden, maar ook horloges van roestvrij staal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Tommy Hilfiger.

Productspecificaties
Merk collectie Windsurf
Kastdiameter 46,00 mm
Geslacht Man
Merk Tommy Hilfiger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Blauw
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer TH1790771