Trollbeads bedel met granaat-veldspaat, TSTBE-20040

Een zilveren Trollbeads bedel van een gefacetteerde granaat-veldspaat. De granaat staat symbool voor de kracht van positief denken. Veldspaat vergroot het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Ook staat granaat erom bekend dat het negativiteit verdrijft. De kraal is ontworpen door Lise Aagaard. Elke kraal is met de hand gemaakt, waardoor een kraal nooit precies kan zijn. De kraal is uniek en kan daardoor iets afwijken van de kraal op de afbeelding. De bedel past op alle Trollbeads armbanden en kettingen en valt goed te combineren met andere Trollbeads bedels.Het verhaal van het Deense sieradenmerk Trollbeads begon in 1976. Trollbeads is inmiddels in meer dan 50 landen verkrijgbaar en het merk beschikt over 60 internationaal bekende ontwerpers. Lees meer
Artikelnummer
011504016
65,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren Trollbeads bedel van een gefacetteerde granaat-veldspaat. De granaat staat symbool voor de kracht van positief denken. Veldspaat vergroot het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Ook staat granaat erom bekend dat het negativiteit verdrijft. De kraal is ontworpen door Lise Aagaard. Elke kraal is met de hand gemaakt, waardoor een kraal nooit precies kan zijn. De kraal is uniek en kan daardoor iets afwijken van de kraal op de afbeelding. De bedel past op alle Trollbeads armbanden en kettingen en valt goed te combineren met andere Trollbeads bedels.

Het verhaal van het Deense sieradenmerk Trollbeads begon in 1976. Trollbeads is inmiddels in meer dan 50 landen verkrijgbaar en het merk beschikt over 60 internationaal bekende ontwerpers.

Productspecificaties
Gewicht 3,80 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Wit, Bruin, Groen
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Trollbeads
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Granaat
Garantie 2 jaar
Referentienummer TSTBE-20040