Informatie n.a.v. nieuwe coronamaatregelen (18/12/21)

Bestel onze volledige collectie met 10% korting online

Op de gehele collectie ontvangt u 10% korting bij al uw aankopen met uitzondering van acties en de collectie verzilverde en zilveren kraamcadeaus, QLOCKTWO, Bigli en Buddha to Buddha. Heeft u hier vragen over de prijs van artiklen behorende tot deze betreffende merken of werkt de korting niet naar behoren? Contact dan onze klantenservice op 0182-382651 of stuur een mail naar klantenservice@rikkoert.nl.

Click & Collect - Hoe werkt het?

  • Bekijk onze collectie online! Zit het gewenste artikel er niet tussen? Bel met onze winkels voor andere opties.
  • Bepaal in de winkelwagen in welke winkel, op welke datum en op welke tijd u de bestelling zou willen ophalen. De opties vallen binnen onze openingstijden.
  • Betaal met iDeal, creditcard of selecteer handmatige bankoverschrijving om met pin in de winkel te betalen.
  • U ontvangt een orderbevestiging met daarin alle informatie met betrekking tot uw bestelling. Neem de orderbevestiging digitaal of uitgeprint mee naar onze winkels
  • Wij pakken uw bestelling in, zodat het een feestje is om het thuis uit te pakken of het cadeau kan direct worden weggegeven.

Verlenging retourtermijn

Gebruikelijke retourtermijn voor producten die in onze fysieke winkels zijn aangeschaft is 8 dagen. Deze termijn is verlengd naar 30 dagen. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd retour in originele verpakking gestuurd te worden.

Gebruikelijke retourtermijn voor webbestellingen is 30 dagen. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd retour in originele verpakking gestuurd te worden.

Bezorging en afhaalmogelijkheden

  • Alle bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden.
  • Door heel Nederland worden de orders kosteloos verzonden vanaf een orderbedrag van €50,-. Klokken en barometers worden met onze eigen bezorgservice thuisbezorgd. Dit betekent dat de klok of barometer wordt opgehangen, gereed gemaakt voor gebruik en wordt toegelicht hoe te gebruiken en te onderhouden.


Reparaties ophalen en afleveren

In lijn met de verscherpte coronamaatregelen zijn onze locaties voor reparatie geopend. Voor het brengen of ophalen van uw reparaties kunt u terecht bij onze reparatieateliers:

  • Haven 5 te Schoonhoven
  • Burg. Roosstraat 22 te Lekkerkerk

Als uw reparatie gereed is, ontvangt u telefonisch of per mail bericht.


Bestelmogelijkheden

Webshop

Een groot gedeelte van onze collectie is op onze webshop te vinden. U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen en deze bezorgen we bij u thuis. Binnen de straal van 30 kilometer bezorgen wij alle bestellingen gratis via onze eigen bezorgservice. Bestellingen buiten deze regio worden boven €50,- gratis verzonden.

Niet alles staat op onze webshop. Bent u op zoek naar iets specifieks wat u op onze website niet kunt vinden, mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel naar 0182 - 382651. We helpen u dan graag verder.

Bestel via Instagram en Facebook

Dagelijks plaatsen wij berichten op Instagram en Facebook met cadeautips voor kerst en oud & nieuw. Als u geïnteresseerd bent in deze producten kunt u een bericht sturen via de chat van Instagram en Facebook. Uiteraard kunt u ook mailen naar klantenservice@rikkoert.nl of bellen naar 0182 - 382651.

Beeldbellen

Vanaf 18 december is het mogelijk om afspraak in te plannen om via beeldbellen een mooi cadeau aan te schaffen. Dit kan via Whatsapp, Zoom of Facetime. Tijdens deze afspraak neemt een van onze medewerkers u mee de winkel in. Zij tonen u digitaal de collecties en adviseren u graag. We leveren het ingepakte cadeau graag bij u af. Mocht het toch niet in de smaak vallen, ruilen en retourneren is altijd mogelijk. Om een beeldbel afspraak in te plannen, kunt u een afspraak maken via 0182 - 382651.

Bellen

Bent u op zoek naar mooi cadeau voor de feestdagen. Bel ons met uw vraag en wij helpen u graag telefonisch verder, zodat u de beste beslissing kunt maken.

Mailen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen. Mail ons met uw vraag en wij helpen u graag verder. We sturen u graag foto’s met cadeauopties of van details van artikelen.

Laat uw cadeau direct bij de ontvanger bezorgen

Kunt u door corona helaas niet zelf een cadeau brengen? Wij versturen het cadeau graag direct naar de gelukkige ontvanger. Voeg een persoonlijk bericht toe in de opmerkingen. Het kaartje met een persoonlijk bericht maakt het cadeau af.

Cadeaubon

Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt inwisselbaar en worden in een mooie cadeauverpakking toegestuurd op het gewenste adres. Kom naar de winkel zodra het weer kan om wat moois uit te zoeken!


Maatvoeringen

Ringmaten en lengte ketting bepalen

op onze pagina maatvoering kunt u uw eigen ringmaat berekenen. Ook is het mogelijk de geschikte lengte voor een ketting te bepalen.

Horloges en armbanden

Bij bestelling van een armband kunt u uw pols aansluitend opmeten met een meetlint en vermeldt dit als opmerking bij uw bestelling – bijvoorbeeld omtrek 19 centimeter. Bij een horloge kunt u dit aangeven in het veld polsmaat.