Algemene voorzorgsmaatregelen

Uw gezondheid en veiligheid én die van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit op dit moment. Om verdere verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen, volgen wij de adviezen van het RIVM en WHO op.

In onze winkels hebben wij verschillende maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne en lichamelijk contact. Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Voor onze winkels gelden momenteel de normale openingstijden. U kunt online bestellen zoals u dat gewend bent. Onze klantenservice medewerkers zijn aanwezig om uw vragen en wensen te behandelen en onze gebruikelijke service te verlenen.

Onze winkels blijven allen geopend volgens de normale openingstijden.

DE VOLGENDE MAATREGELEN GELDEN VOOR AL ONZE WINKELS

  • Op diverse plekken voor en achter de schermen zijn (extra) handreinigers, zeep en ontsmettingsmiddelen beschikbaar, inclusief een instructie voor effectieve reiniging van de handen, zodat verspreiding van het virus via de handen voorkomen wordt.
  • Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van onze medewerkers. Onze medewerkers zien toe op naleving hiervan.
  • Direct hand-op-handcontact wordt zoveel mogelijk vermeden.
  • U wordt verzocht zoveel mogelijk contactloos te betalen, met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven.
  • Onze winkels worden elke dag na sluitingstijd grondig gereinigd, inclusief de plekken die niet voor klanten toegankelijk zijn.

WIJ ADVISEREN U DE ALGEMENE HYGIËNEREGELS IN ACHT TE NEMEN.

  • Regelmatig de handen wassen, liefst met een desinfecterend middel.
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Vermijd lichamelijk contact zoals handen schudden, kussen, etc.

 

Last van verkoudheids- of griepverschijnselen, volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis. Op Rikkoert.nl kunt u veilig vanuit huis bij ons winkelen.

Wij volgen de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM op de voet en passen deze maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is.

Kijk voor de actuele openingstijden van onze winkels op onze website.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.