Shop nu je Vaderdag cadeaus met 10 procent korting 

Gouden zakhorloges

Met een gouden zakhorloge voegt u een interessant object toe aan uw verzameling. Gouden zakhorloges hebben een rijke historie en zijn door de goede kwaliteit ook nog steeds te gebruiken. De gouden zakhorloges bij Rikkoert komen veelal uit Zwitserland, waar de oorsprong ligt van deze uurwerken.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Gouden zakhorloge kopen

U kunt bij het kopen van een gouden zakhorloge op verschillende dingen letten. Zo kunt u bijvoorbeeld een voorkeur hebben voor een bepaald soort goud. Wij bieden u zakhorloges van 14 karaats goud, geelgoud en roségoud. Veel mensen zoeken naar gouden tweedehands zakhorloges die al dan niet met ketting, slagwerk, sleutelopwinding of dubbele deksel uitgerust zijn. Hoe specifiek uw wensen ook zijn, wij helpen u graag verder en gaan ervan uit dat u bij Rikkoert slaagt in uw zoektocht naar gouden zakhorloges. Gouden zakhorloges zijn onderdeel van onze ruime collectie aan zakhorloges.

Gouden zakhorloge cadeau

Gouden zakhorloges hebben een klassieke en nostalgische uitstraling. Het is daarom ook altijd leuk om een van deze horloges cadeau te doen. Bij Rikkoert geven wij u graag de mogelijkheid om uw aankopen te laten graveren zodat u deze nog persoonlijker kan maken, voor uzelf of voor degene voor wie u het gouden zakhorloge koopt. Elk antiek zakhorloge is voorzien van een onderhoudsbeurt want we bieden u graag de hoogste kwaliteit. Als u uw favoriete zakhorloge online hebt gevonden, bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Zo maken we het voor u zo gemakkelijk mogelijk om vandaag nog in bezit te zijn van een van onze gouden zakhorloges.

Geschiedenis

Gouden zakhorloge brengen een rijke geschiedenis met zich mee. Toen rond 1500 het veermechanisme werd uitgevonden, ontstond niet veel later in Duitsland de eerste draagbare klok. Daarna werd het een populair object. Voor bepaalde beroepen zoals in het ziekenhuis waren een zakhorloges of hanghorloges handig als vervanging voor een horloge om de pols. Wij bieden u antieke gouden zakhorloges uit verschillende periodes uit de geschiedenis waardoor elk horloge zijn eigen unieke verhaal heeft. Wat uw voorkeur voor gouden zakhorloges ook is, bij Rikkoert vindt u waar u naar op zoek bent. Onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers vertellen u graag de verhalen achter de gouden zakhorloges en helpen u met alle plezier verder in uw keuze.

Gouden zakhorloge online bestellen bij Rikkoert

  • Door de rijke geschiedenis een interessante toevoeging aan uw verzameling
  • Bij Rikkoert bent u gegarandeerd van een zeer hoge kwaliteit gouden zakhorloges
  • Voor advies staan onze specialisten altijd voor u klaar
  • Betaal veilig en snel met iDeal, Creditcard of PayPal