Zilveren servetbanden

Bij een uitgebreid en stijlvol diner mag de juiste servetband natuurlijk niet ontbreken. Of u nu gasten ontvangt of met uw gezin een speciale gelegenheid heeft, servetringen zoals deze ook worden genoemd maken de tafel helemaal af. Daarnaast zijn deze eeuwenoude traditionele voorwerpen een populair verzamelobject. Wat uw motivatie ook is om een servetring te kopen, bij Rikkoert vindt u gegarandeerd de juiste voor u.

Filteren

Producten 1-21 van 103

Van laag naar hoog sorteren
 1. Op voorraad

  Zilveren ronde servetband met parelrand

  011502670 | Zilver |
  99,00

Producten 1-21 van 103

Van laag naar hoog sorteren

Zilveren ovale servetband

Als u op zoek bent naar een servetring, zijn er vele mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Zo vindt u bijvoorbeeld een mooie zilveren ovale servetband, een rechthoekige of mooi bewerkt met bijzondere parelrand. Als u op zoek bent naar een bepaalde periode uit de geschiedenis kunt u ook uw hart bij ons ophalen. Zo vindt u bijvoorbeeld servetringen uit de prachtige rococo stroming. Naast een zilveren servetring, kunt u ook kijken naar onze vingerdoekbanden. Vroeger werden deze vaak gecombineerd op tafel neergelegd en samen gebruikt. De servetbanden en vingerdoekbanden zijn niet altijd meer in onze eetcultuur terug te vinden en zijn daarom een geliefd verzamelobject.

Zilveren servetband

Een servetring is ook erg leuk om cadeau te doen. Wanneer iemand een servetband cadeau krijgt, hoeft diegene deze dus niet per se te gebruiken bij een eettafel, waar deze oorspronkelijk voor bedoeld was. Zilveren servetringen staan ook erg mooi als object op een kast of tafel, of opgesteld in een vitrine. Bij Rikkoert is er ook de mogelijkheid om uw zilveren servetband nog persoonlijker te maken. Bijna al onze servetringen zijn namelijk graveerbaar. U kunt bijvoorbeeld een naam of datum laten graveren in de door u uitgekozen servetring en zodoende uw cadeau nog waardevoller maken. Deze mogelijkheid tot graveren, geldt overigens voor meer zilveren voorwerpen in onze collectie. Kijkt u eens rond tussen als ons zilver, waar de servetring een onderdeel van is, en ontdek de mogelijkheden hierin.

Zilver poetsmiddelen

Wanneer u een servetring aanschaft, loont het ook om eens te kijken naar onze zilver poetsmiddelen. Voor elk zilveren voorwerp vindt u hier de juiste middelen waarmee u eenvoudig zelf uw zilver kunt onderhouden. Rikkoert beantwoord graag al uw vragen over hoe u uw zilver het beste kunt schoonmaken. Onze ervaren verkoopadviseurs kunnen u van elk gewenst advies voorzien. Het familiebedrijf Rikkoert heeft al meer dan 140 jaar ervaring in zilver. Met ons eigen atelier en samenwerking met ambachtelijke zilversmeden, weten we precies hoe uw zilver het beste gereinigd kan worden. Omdat een servetring naast gebruiksvoorwerp zo’n populair verzamelobject is, hechten we veel waarde aan het juiste onderhoud ervan en helpen u daar dan ook graag bij.

Servetring online bestellen bij Rikkoert

 • Servetringen maken de tafel bij elke gelegenheid helemaal af
 • Deze eeuwenoude traditionele voorwerpen zijn ook een populair verzamelobject
 • Maak uw servetring nog persoonlijker met een gegraveerde boodschap of naam
 • Geeft u een servetring cadeau, pakken wij deze gratis in