Zilver bestek schoonmaken

Op deze pagina van Rikkoert leest u meer informatie over hoe u zilver beste kunt schoonmaken. Naast dat wij hier hele effectieve middelen voor verkopen, zijn er ook een aantal alternatieve manieren. Zilver bestek schoonmaken is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat de items weer zo goed als nieuw eruit zien.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schoonmaken zilver bestek

Het schoonmaken van zilver bestek is misschien niet iets waar u dagelijks over nadenkt. Toch is het belangrijk om dit af en toe bij te houden, zodat uw bestek de prachtige glans blijft behouden. Zilver bestek is ideaal om iedere maaltijd een gevoel van luxe te geven. U waant u ’s avonds even in een chique restaurant. Of u er nu iedere dag mee eet of alleen op bijzondere momenten, zilver bestek laat de eettafel er schitterend gedekt uit zien. Zorg er daarom voor dat het bestek niet dof wordt en maak de producten regelmatig schoon. Naast bestek kunt u ook direct uw zilveren sieraden schoonmaken. Online bij Rikkoert leest u meer over het schoonmaken van zilver bestek en andere producten.

Tip zilver bestek schoonmaken

Voordat u nieuwe poetsmiddelen aanschaft, geven we u graag een tip over hoe u eenvoudig zilver bestek thuis kunt schoonmaken met aluminiumfolie en soda. Hiervoor kunt u de gootsteen of een afwasteil gebruiken. Deze vult u eerst met warm water. Vervolgens legt u een stuk aluminiumfolie op de bodem, leg hierbij de doffe kant naar boven. Dan kunt u wat soda in het water strooien, zodat dit oplost in het water. Les het bestek nu in het water en laat dit even weken. Na een tijdje kunt u het bestek omdraaien met een tang en daarna kunt u het op een theedoek leggen en even poetsen. Deze tip maakt zilver bestek schoonmaken erg makkelijk en snel.

Rikkoert zilver bestek schoonmaken

Bij Rikkoert adviseren we u graag over zilver bestek schoonmaken. Op onze website leest u ook meer informatie over oud zilver schoonmaken en welke producten hier het beste voor zijn. Ook voor het poetsen van uw favoriete items van metaal, hebben wij goede metaalpoets in ons assortiment. U kunt deze poetsmiddelen eenvoudig online bestellen. De online bestelling kunt u altijd gratis ophalen in een van onze winkels. Wanneer u hulp nodig heeft bij het opknappen van uw accessoires, staan we ook voor u klaar in ons atelier. Kom langs bij Rikkoert voor advies over zilver bestek schoonmaken of bezoek de website.

Zilver bestek schoonmaken

  • Laat uw zilveren bestek weer stralen door het schoonmaken hiervan
  • Bekijk online het ruime assortiment aan poetsmiddelen
  • Bestel uw producten online en haal deze gratis op in onze winkel
  • Eigen atelier en professionele reparatiedienst