Zilveren brillendoos

Een zilveren brillendoos komt altijd goed van pas. Of het nu voor uw bril op sterkte is of voor een zonnebril; een brillenkoker biedt een goede bescherming. Een prachtige zilveren variant kunt u ook gebruiken als siervoorwerp. Bij Rikkoert helpen we u bij het vinden van de perfect zilveren brillendoos.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brillendoos

Een brillendoos is ideaal om uw bril in te bewaren. Zo raakt u hem nooit kwijt en is de kans kleiner dat deze beschadigt raakt. Als u wel van een beetje luxe en elegantie houdt, kunt u kiezen voor een zilveren brillendoos. De moderne brillenkoker is tegenwoordig overal te vinden, maar deze vintage brillendozen komt u niet snel meer tegen. Online hebben we nog veel meer bijzondere producten van zilver die we zowel vroeger als vandaag de dag goed kunnen gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de handige zilveren pillendoosjes? Hedendaagse voorwerpen, maar dan met een klassieke uitstraling. U vindt deze items zoals een brillendoos in de winkel van Rikkoert of op de website.

Brillendoos zilver

Uw eigen brillendoos in zilver kunt u op onze website vinden. Hier staan diverse mogelijkheden op een rijtje, die u kunt bekijken wanneer het u uitkomt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geheel zilveren brillendoos of een zilveren rozenkransdoosje. Daarnaast zijn er ook beeldige brillendozen van antiek zilver. We hebben gegarandeerd de brillendoos die bij u past. Ook kunt u online terecht voor een uitgebreide selectie aan andere zilveren doosjes die handig zijn voor thuis. Stuk voor stuk versierd met adembenemende details en authentieke afbeeldingen. Voor de meest speciale brillendoos in zilver kijkt u dus online bij Rikkoert of in een van onze winkels.

Zilveren brillendoos Rikkoert

Een brillendoos van Rikkoert is een mooie traktatie voor uzelf of voor een ander. U kunt ze bewonderen op onze website. Hier kunt u ook onze collectie met andere zilveren producten vinden, zoals de zilveren tabaksdozen om uw rookgerei in te bewaren. De items zijn makkelijk online te bestellen op onze website. Wist u dat u uw online bestelling altijd kosteloos af kunt halen in een van onze winkels? U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkels als u meer informatie over de producten wilt. In onze acht winkels staan de adviserende specialisten klaar om u verder te helpen. Bestel dus nu online uw brillendoos bij Rikkoert of bezoek de dichtstbijzijnde winkel.

Zilveren brillendoos online bestellen

  • Prachtige dozen om uw brillen in te bewaren
  • Mooi om naar te kijken en handig om te gebruiken
  • Haal uw online bestelling kosteloos op in een van onze winkels
  • Acht winkels waar adviserende specialisten u graag helpen