Zilveren pen

Een zilveren pen is een item dat er zowel prachtig uitziet als erg praktisch is. U kunt namelijk altijd wel gebruik maken van een pen wanneer u snel iets wilt noteren, of een fijne kaart voor iemand schrijft. De pen van zilver staat ook goed in ieder interieur. Koop daarom een mooie zilveren pen bij Rikkoert.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antieke zilveren pen

Uw bureau krijgt een chique uitstraling wanneer er een antieke zilveren pen aanwezig is. U kunt deze pennen combineren met andere zilveren kantoor accessoires, zoals een prachtig inktpotje of een elegante briefopener. Met deze indrukwekkende collectie zult u graag aan uw bureau zitten. Maar de pen is natuurlijk ook overal in huis handig, bijvoorbeeld wanneer u een boodschappenlijstje maakt of een kruiswoordpuzzel wilt invullen. Op onze website vindt u nog meer bruikbare of juist decoratieve producten van zilver voor in huis. Ga naar de website van Rikkoert of kom langs in de winkel om de antieke zilveren pen voor u te vinden.

Pen zilver

Een pen van zilver is ideaal om in ieder kamer te hebben. Aangezien ze er schitterend uitzien, is het niet erg als zij in het zicht liggen en kunt u er altijd bij. U kunt er ook voor kiezen om een bijzondere verzameling van antieke pennen van zilver te beginnen. In dit geval kunt u ze juist een goede plek in huis geven, zodat ze vaak bewonderd kunnen worden. Naast pennen hebben we nog veel meer producten van antiek zilver die u aan uw collectie toe wilt voegen. Zo zijn er bijvoorbeeld antieke serviezen, tasbeugels of naaigerei in zilver. Op onze website kunt u deze en andere items rustig bekijken. Ook uw gewenste pen in zilver kunt u op de website van Rikkoert bezichtigen.

Zilveren pen Rikkoert

Maak binnenkort iemand blij met een magnifieke zilveren pen van Rikkoert. Of bekijk ons assortiment aan zilveren woonaccessoires om hier het perfecte geschenk voor een dierbare te vinden. Wist u dat Rikkoert ook de grootste juweliers collectie van Nederland heeft? Hier vindt u dus gegarandeerd een fantastisch cadeau voor wie dan ook. Wanneer u online een bestelling plaatst, leveren we er een feestelijke cadeauverpakking bij. Zo wordt het geven van een geschenk dus nog makkelijker. Verras iemand daarom snel met een zilveren pen of een van de andere toffe producten van Rikkoert.

Zilveren pen online bestellen

  • Handig gebruiksvoorwerp met een elegant uiterlijk
  • Bekijk online welke mogelijkheden er zijn voor een zilveren pen
  • Rikkoert heeft ook de grootste juweliers collectie van Nederland
  • Feestelijke cadeauverpakking bij iedere online bestelling