Zinzi Classy, ZIW1018

Dit Zinzi horloge beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast met roségouden coating. Op de chique witte parelmoer wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De bicolor edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horloge kast van 34 mm. Het dunnen uurwerk met sterk mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Dit horloge van Zinzi is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk en is hierdoor goed te combineren bij verschillende outfits. Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke ne betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het sieradenmerk Zinzi. Afmetingen: 34 x 8,5 x 34 mm.Lees meer
Artikelnummer
011491792
Merk
139,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Zinzi horloge beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast met roségouden coating. Op de chique witte parelmoer wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De bicolor edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horloge kast van 34 mm. Het dunnen uurwerk met sterk mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Dit horloge van Zinzi is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk en is hierdoor goed te combineren bij verschillende outfits.

Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke ne betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het sieradenmerk Zinzi.

Afmetingen: 34 x 8,5 x 34 mm.

Productspecificaties
Kast breedte 340,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Zinzi
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig, Tweekleurig
Kastmateriaal Edelstaal, Gold plated Rosé / Rosé plated (PVD)
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer ZIW1018