Zinzi geelgoud vergulde oorhangers met groene en zwarte stenen, ZIO2112

Een paar goud op zilveren oorhangers welke zijn opgebouwd uit twee statement schakels. De grotere schakels zijn voorzien van een facet geslepen groene en zwarte zirkonia. Combineer de oorsieraden ook met de bijpassende ketting en armband. Afmeting: 57 x 2,9 x 7,8 mm. Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen. Lees meer
Artikelnummer
011496703
Merk
Vergelijkbare nieuwwaarde
99,95
99,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar goud op zilveren oorhangers welke zijn opgebouwd uit twee statement schakels. De grotere schakels zijn voorzien van een facet geslepen groene en zwarte zirkonia. Combineer de oorsieraden ook met de bijpassende ketting en armband. Afmeting: 57 x 2,9 x 7,8 mm.

Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen.

Productspecificaties
Gewicht 3,00 gr.
Kleuren Geelgoud, Groen, Zwart
Afmetingen 57 x 2,9 x 7,8 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld, Zilver
Merk Zinzi
Materiaal Kleur Geelgoud
Edelsteen Synthetische stenen
Garantie 3 maanden
Referentienummer ZIO2112