Zinzi zilveren brede cross-over ring met zirkonia, ZIR1790-58

Een zilveren Zinzi brede cross-over ring waarvan één band bewerkt is met witte zirkonia's. De ring kan mooi gecombineerd worden met de bijpassende sieraden van Zinzi en past dankzij het tijdloze design bij veel verschillende outfits.Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen.Ringmaat: 58 Lees meer
Artikelnummer
011503662
Merk
74,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren Zinzi brede cross-over ring waarvan één band bewerkt is met witte zirkonia's. De ring kan mooi gecombineerd worden met de bijpassende sieraden van Zinzi en past dankzij het tijdloze design bij veel verschillende outfits.

Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen.

Ringmaat: 58

Productspecificaties
Gewicht 6,50 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Wit
Afmetingen Ringmaat: 58
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Zinzi
Materiaal Kleur Wit
Edelsteen Zirkonia
Garantie 6 maanden
Referentienummer ZIR1790-58