Zinzi zilveren oorbedels met kabelrand, ZICH1975

Een paar ovale zilveren oorbedels, welke voorzien zijn van een sierlijke kabelrand. De oorbedels kunnen gecombineerd worden met diverse oorringen uit de Zinzi collectie. De oorbedels worden EXCLUSIEF oorringen geleverd.Het merk Zinzi, opgericht in 2003, werkt met sterling zilver, verguld zilver of 14 karaat goud. Het bekende Nederlandse sieraden merk weet vrouwelijke en betaalbare sieraden te cre?ren, met oog op de laatste trends. Voor iedere gelegenheid is er het perfecte sieraad dat jouw outfit compleet maakt. Afmeting: 14,9 x 2 x 7,7 mm. Lees meer
Artikelnummer
011490597
Merk
44,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar ovale zilveren oorbedels, welke voorzien zijn van een sierlijke kabelrand. De oorbedels kunnen gecombineerd worden met diverse oorringen uit de Zinzi collectie. De oorbedels worden EXCLUSIEF oorringen geleverd.

Het merk Zinzi, opgericht in 2003, werkt met sterling zilver, verguld zilver of 14 karaat goud. Het bekende Nederlandse sieraden merk weet vrouwelijke en betaalbare sieraden te cre?ren, met oog op de laatste trends. Voor iedere gelegenheid is er het perfecte sieraad dat jouw outfit compleet maakt.

Afmeting: 14,9 x 2 x 7,7 mm.

Productspecificaties
Gewicht 1,80 gr.
Kleuren Zilverkleurig
Afmetingen 14,9 x 2 x 7,7 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Zinzi
Garantie 6 maanden
Referentienummer ZICH1975