Antieke colliers

Met een antieke collier om uw nek, kunt u elke outfit en zo elke dag aan. U zult stralen wanneer u zich verrijkt voelt met een schitterende collier om. Er zijn veel varianten en uitvoeringen van de antieke colliers en zo is er altijd wel een die bij u past.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antieke collier als cadeau

Een antieke collier kan in uw relatie een symbool voor jullie liefde worden. Als u een collier cadeau krijgt van uw partner of een andere dierbare, zal het sieraad altijd verbonden blijven met diegene. Van wie u het cadeau ook krijgt of aan wie u het ook geeft: het sieraad zal van onschatbare waarde worden. Natuurlijk kunt u uw favoriete antieke collier ook aan uzelf cadeau doen. Daarmee geeft u uzelf elke dag opnieuw een stralend uiterlijk en zelfvertrouwen. Omdat het een sieraad is dat u lang wil blijven dragen, zorgen wij er ook voor dat de kwaliteit hoog is.

Zilveren en gouden colliers

Er zijn vele mogelijkheden als u een antieke collier wil kopen. Zo hebben wij zilveren en gouden antieke colliers te koop. De gouden zijn ook weer onder te verdelen in geelgoud, roségoud en witgoud. Natuurlijk zijn ze veelal in combinatie te vinden met verschillende edelstenen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een antiek bloedkoraal collier of een collier met granaat. Alle mogelijkheden staan overzichtelijk gepresenteerd in onze webshop. Daar kunt u inspiratie opdoen en zich laten verrassen door de vele opties. Onze verkoopmedewerkers denken graag met u mee over welke antieke colliers het beste bij u passen.

Antieke kettingen

De antieke colliers zijn onderdeel van ons ver uiteenlopende aanbod van antieke-kettingen. Neemt u gerust ook eens een kijkje in deze uitgebreide collectie. Wie weet vindt u wel die ene ketting waar u al jaren naar op zoek bent en waar u nieuwe herinneringen aan kunt koppelen. Het zal u steeds opnieuw blij maken, elke keer als u weer in de spiegel kijkt. Alles is dus te bestellen in onze webshop, maar we verwelkomen u ook graag in een van onze acht winkels. We kunnen ons goed voorstellen dat u graag eerst wil zien en voelen hoe onze antieke colliers u staan. Als u toch besluit om het online te bestellen, kunt u bij ons betalen via veilige betaalmogelijkheden als iDeal, PayPal en met creditcard. Verwen uzelf of een dierbare vandaag nog met een van onze prachtige antieke colliers.

Antieke colliers online bestellen bij Rikkoert

  • Door de grote verscheidenheid in antieke colliers past er altijd wel een bij uw outfit
  • Een antieke collier is een geschikt cadeau voor uw partner of dierbare
  • Betaal veilig en snel met iDeal, Creditcard of PayPal
  • Rikkoert heeft een eigen atelier en reparatiedienst