Zilveren oestervork

Een oestervork is een erg origineel item dat perfect is wanneer u graag oesters eet. Maar naast het feit dat het product functioneel is, zijn de oestervorkjes ook erg mooi om te zien. Als u graag een oestervork in huis wilt halen, kunt u bij ons langskomen in de winkel van Rikkoert of naar onze website gaan.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antiek oestervorkje

U kunt bij ons terecht om een antiek oestervorkje aan te schaffen. Een oestervork werd ongeveer vanaf eind 19e eeuw gemaakt van zilver. Zoals de naam aangeeft, is het product gemaakt om makkelijker de oester op te kunnen scheppen uit de schelp. Of u ze ook daarvoor wilt gebruiken of ze liever gebruikt als decoratie, laten we helemaal aan u over. Op onze website kunt nog veel meer bijzondere artikelen uit onze collectie antiek zilver bestek bekijken. Maar u kunt ook bijvoorbeeld ook een kijkje nemen bij onze smaakvolle zilveren woonaccessoires. Ook voor een antiek oestervorkje ga je naar de website van Rikkoert of naar onze winkel.

Oestervorkjes zilver

Met de fijne oestervorkjes van zilver kunt u altijd zorgen voor een chique gedekte tafel. Wanneer u van plan bent om oestervorkjes voor thuis te kopen, kunt u op onze website de mogelijkheden bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van het assortiment dat bij ons verkrijgbaar is welke stijlen u het meest aanspreken. Op onze website kunt u nog talloze andere producten van zilver bekijken. We hebben bijvoorbeeld ook een geweldige collectie met antiek zilver servies. Het staat erg leuk om het antieke servies met de antieke oestervorkjes neer te zetten. Bekijk de oestervorkjes van zilver en de andere producten op de website van Rikkoert.

Rikkoert oestervork

Online bij Rikkoert vindt u de oestervork die u graag in huis wilt halen. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze selectie antiek zilver of ons gevarieerde aanbod aan zilver servies. Uw favoriete items kunt u direct online bestellen in de webshop. U hoeft niet lang te wachten op uw bestelling, want PostNL zorgt ervoor dat u het pakketje zo snel mogelijk in handen heeft. U kunt er ook voor kiezen om langs te komen in een van onze acht winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u vrijblijvend advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Bezoek dus de winkel of de website van Rikkoert en koop uw nieuwe oestervork.

Oestervork online bestellen

  • Prachtige vorkjes om de oester makkelijk uit de schelp te scheppen
  • Bekijk het assortiment aan oestervorkjes op onze website
  • PostNL zorgt ervoor dat u het pakketje snel in ontvangst kunt nemen
  • Bezoek een van onze acht winkels en ontvang vrijblijvend advies van specialisten