Zilveren fruitschaal

Een zilveren fruitschaal is het stralende middelpunt van een mooie eettafel of salontafel. Naast het bewaren van fruit, ziet de schaal er ook schitterend uit en kunt u keer op keer genieten van het elegante uiterlijk. Ontdek de mogelijkheden voor een zilveren fruitschaal online bij Rikkoert of in een van onze winkels.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fruitschaal zilver

Een fruitschaal van zilver is een klassiek product dat mooi zal staan in uw keuken of woonkamer. Met een goed gevulde fruitschaal creëert u direct een gezellige sfeer. U kunt de schaal natuurlijk ook leeg laten, om extra van de schoonheid te kunnen genieten. Producten van zilver staan goed in iedere interieur. Neem daarom ook een kijkje bij de andere zilveren schalen die bij ons verkrijgbaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor een originele en karakteristieke zilveren brandewijnkom. Op onze website kunt u de artikelen uitgebreid bekijken en kunt u zo tot een beslissing komen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bestelt u de gewenste fruitschaal van zilver eenvoudig online bij Rikkoert.

Antieke fruitschaal

Gun uzelf een spectaculaire antieke fruitschaal waar u vele jaren plezier van zult hebben. Voor nog een grotere wow factor, kunt u ook kiezen voor een nieuwe of antieke kristallen fruitschaal. Ga voor een glad en chique exemplaar, of kies juist voor een schaal met veel decoraties die op pootjes staat. Er zijn allerlei mogelijkheden, dus u zult zeker slagen bij ons. U kunt daarnaast ook op onze website terecht voor nog meer zilveren manden en schalen. Zo zijn de zilveren broodmanden ook erg handig om te hebben. Of bekijk onze collectie zilveren woonaccessoires voor nog meer keuze uit zilveren producten om mee te decoreren. De antieke fruitschaal en de andere items zijn online te bestellen bij Rikkoert of u kunt ze in de winkel kopen.

Rikkoert zilveren fruitschaal

Bezoek de winkel van Rikkoert of ga naar de website om een nieuwe zilveren fruitschaal aan te schaffen. Toch nog niet helemaal wat u zoekt? We hebben nog veel meer zilveren mandjes en schaaltjes ie wellicht iets voor u zijn. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de geweldige zilveren bonbonschaaltjes. Deze producten kunt u online bestellen in de webshop van Rikkoert. U betaalt de aankoop dan veilig online via iDeal, Creditcard of PayPal. Daarnaast zorgt onze partner PostNL ervoor dat u de bestelling zo spoedig mogelijk in ontvangst kunt nemen. Wacht dus niet langer en ga naar de website van Rikkoert om de ideale zilveren fruitschaal te bestellen.

Zilveren fruitschaal online bestellen

  • Elegante zilveren fruitschaal om sfeer aan de kamer toe te voegen
  • Uiteenlopende stijlen schalen te bekijken via onze website
  • Betaal uw aankoop veilig online met iDeal, Creditcard of PayPal
  • Partner PostNL zorgt altijd voor een zo spoedig mogelijke levering van online bestellingen