Zilveren lepeldoos

Een lepeldoos is een mooi verzamelobject waar u graag naar zult kijken. De rijkelijke versierde doosjes zijn namelijk een waar lust voor het oog. Ze zijn dus heel geschikt om uw huis mee te decoreren, in welke ruimte dan ook. U vindt de lepeldoos die bij u past op de website van Rikkoert of in de winkel.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
 1. Op voorraad

  Zilveren lepeldoos of tabaksdoos, Voorburg ca 1975

  011503627 | Zilver
  375,00

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Lepeldoos zilver

Met een lepeldoos in zilver bent u verzekerd van een schitterend en origineel voorwerp waar u veel plezier van zult hebben. U kunt het doosje gebruiken om lepeltjes of andere kleine objecten in te bewaren, maar natuurlijk ook gewoon om naar te kijken. Het leuke aan deze voorwerpen is dat ze vroeger erg vaak voorkwamen, maar tegenwoordig bijna niet meer te zien zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan de elegante zilveren pillendoosjes. Daarom is het bijzonder deze doosjes in huis te halen en hiermee het verleden te herbeleven. Voor de meest stijlvolle lepeldoos in zilver kunt u online terecht bij Rikkoert of in onze winkel.

Antieke lepeldoos

U kunt op de website van Rikkoert beginnen wanneer u op zoek bent naar een antieke lepeldoos. Hier hebben we zowel bruikbare lepeldozen als varianten die meer geschikt zijn voor de sier. U kunt hier zilveren, maar ook koperen lepeldoosjes vinden. Ook zijn de doosjes verkrijgbaar uit verschillende tijdsperiodes en van diverse stijlen. Het ligt er dus echt aan waar u van houdt en wat mooi zou staan bij u thuis. Op de website hebben we ook een ruime collectie met nog meer zilveren doosjes, die iedere ruimte een elegante uitstraling geven. Door de verschillende doosjes te sparen kunt u een schitterende verzameling opbouwen. Voeg de antieke lepeldoos toe aan uw collectie en bekijk deze op de website van Rikkoert.

Rikkoert lepeldoos

Bij Rikkoert schaft u binnen de kortste keren de lepeldoos aan die naar uw wens is. U kunt deze doosjes op uw gemak bekijken op onze website. Hier vindt u nog veel meer authentieke producten van zilver, zoals de geweldige zilveren tabaksdozen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u het artikel online bestellen. Bij online bestellingen boven de 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen, waardoor uw aankoop gratis wordt thuisbezorgd. Onze partner PostNL zorgt er dan voor dat u het pakketje in een mum van tijd in handen heeft. Kom dus langs bij Rikkoert of bestel de charmante lepeldoos online.

Lepeldoos online bestellen

 • Bruikbare doosjes met schitterende details en afwerkingen
 • Ontdek de mogelijkheden voor een lepeldoos op onze website
 • Online bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd
 • Spoedig uw online bestelling in handen dankzij PostNL