Filteren

Bicolor trouwringen

Bicolor trouwringen zijn erg hip tegenwoordig en net weer even anders dan de traditionele opties. Ze zijn dus ideaal voor wie van originele sieraden houdt. Bent u benieuwd geworden naar dit type ringen? Bij Rikkoert laten we graag onze collectie tweekleurige trouwringen aan u zien.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Maak een trouwringafspraak

Trouwringen bicolor

Trouwringen in bicolor zijn een hele leuke toevoeging aan de bestaande trouwringen. Ze maken het namelijk mogelijk om 2 kleuren in een ring vast te leggen, zodat u geen keuze hoeft te maken. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een speels effect, terwijl het geheel nog steeds samenhangend en elegant is. We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor deze originele bicolor trouwringen en we geven ze groot gelijk. Als dit toch niet helemaal uw smaak is, hebben we nog veel meer trouwringen in roségoud wanneer u van kleur houdt. Ook deze kleur is schitterend om te mixen en echt krachtige bicolor trouwringen te creëren. Laat u vrijblijvend adviseren bij Rikkoert voor de leukste 2 kleuren trouwring.

Rikkoert bicolor trouwringen

Bij Rikkoert zijn we trots op onze collectie trendy bicolor ringen. De populariteit van deze ringen groeit, omdat er vaak veel waarde wordt gehecht een originaliteit en ringen die echt een karakter hebben. Maar ook voor andere stijlen kunt u bij ons terecht. Een aanrader is om bij de waanzinnige trouwringen van Aller Spanninga een kijkje te nemen. U kunt de gekozen bicolor trouwringen gewoon online bestellen. Boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten en wordt uw aankoop gratis bij u thuis geleverd. Ook krijgt u hier een luxe cadeauverpakking bij, want zo’n speciale ring hoort natuurlijk mooi verpakt te zijn. Twijfel dus niet langer en bestel bij Rikkoert de bicolor trouwringen.

Bicolor trouwringen online bestellen

  • Hippe en originele trouwringen
  • Twee kleuren gecombineerd in een smaakvol sieraad
  • Betaal geen verzendkosten bij bestellingen boven de 50 euro
  • Ontvang een luxe cadeauverpakking bij uw bestelling