Filteren

Sieraden - Stones in Style

Stones in Style

Alles draait om kleur bij Stones in Style

De verrassende sieraden van Stones in Style zijn kleurrijk, uniek en onderscheiden zich van andere merken. Er is een ruim assortiment beschikbaar met sieraden van allerlei verschillende stijlen. Wat ze wel gemeen hebben, is dat ze allemaal een te gek en origineel design tonen. Bij Rikkoert kunt u meer informatie en vrijblijvend advies krijgen over de toffe sieraden collectie van Stones in Style

Filteren

Producten 1-21 van 125

Van laag naar hoog sorteren
  1. Op voorraad

    Stones in Style armband met toermalijn 19 cm., B-15-83244 GO

    011506160 | Verguld zilver
    112,00

Producten 1-21 van 125

Van laag naar hoog sorteren

Stones in Style collectie

Het sieradenmerk Stones en Style is ontzettend vernieuwend en is niet te vergelijken met andere merken. Het belangrijkste, terugkerende element in de collectie is kleur, zoals te zien is bij de armbanden van Stones in Style. Zo zijn de sieraden van Stones in Style verdeeld in zes kleurcategorieën die ieder seizoen veranderen. Deze kleuren ontwikkelen mee met de laatste mode- en interieurtrends, zodat u er helemaal hip bij kunt lopen. Ook de natuur is een essentieel onderdeel van de collectie. Hier wordt namelijk ook inspiratie uit gehaald bij het ontwikkelen van spannende, nieuwe kleurpaletten. De sieraden van Stones in Style variëren zo van subtiel en natuurlijk tot vrolijk en opvallend. Ieder item heeft zijn eigen achterliggende inspiratie. Laat u betoveren door de sieraden van Stones in Style online bij Rikkoert of in een van onze winkels.

Hoe het merk tot leven kwam

Stones in Style is opgericht in Nederland door de ontwerper Marc Kolsters. Het sieradenmerk heeft kleur als belangrijkste element gekozen. Volgens Stones in Style staat kleur voor het leven, vrijheid en vrolijkheid. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van edelstenen en zoetwaterparels in de sieraden, bijvoorbeeld in de kettingen van Stones in Style. Hiermee kan er zowel een moderne, frisse look als een natuurlijke, authentieke uitstraling worden gecreëerd. Omdat geen enkele edelsteen of parel identiek is, is ieder sieraad ook echt uniek. De sieraden van Stones in Style zijn vandaag de dag te vinden in maar liefst 400 juweliers en galeries verspreid door heel Europa. Daarnaast kunt u ze vaak vinden op de bekende, internationale sieradenbeurzen.

De sieraden van Stones in Style vind je natuurlijk bij Rikkoert

Er wordt ieder jaar twee keer een nieuwe sieraden collectie ontworpen voor Stones in Style. Hiermee zorgen de designers ervoor dat ze populaire trend kunnen implementeren in de nieuwe artikelen. Ook is het mogelijk om als klant aanpassingen naar wens te laten maken in de sieraden, zoals bij de lengte, kleur, stenen en nog veel meer. Uw nieuwe sieraad is op deze manier echt one of a kind. De sieraden bestaan uit hoogstaand zilver met rhodium laag en kan ook in rosé of geel verguld worden gemaakt, wat bijvoorbeeld te zien is bij de oorbellen van Stones in Style. Tot slot heeft het merk de keuze uit sieraden met elegante en verfijnde kraaltjes, maar kunt u ook kiezen voor grovere en opvallende stenen. Bij Rikkoert laten u graag een gedeelte van de Stones in Style collectie zien.