Zilveren peper- en zoutstel

Maak iedere avond gebruik van uw nieuwe zilveren peper- en zoutstel. Dit product is natuurlijk handig om wat extra’s aan uw maaltijd toe te voegen, maar staat daarnaast ook prachtig om een gedekte tafel. Bij Rikkoert vindt u het zilveren peper- en zoutstel voor bij u thuis.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antiek zilveren peper- en zoutstel

Een antiek zilveren peper- en zoutstel wordt het stralende middelpunt op uw eettafel. Zout en peper kunnen bijna elke maaltijd wel van pas komen, daarom zult u het artikel iedere dag kunnen bewonderen en gebruiken. Op meerdere manieren heeft u dus plezier van dit klassieke item. Een andere mogelijkheid is daarbij ook een zilveren olie- en azijnstel aan te schaffen. Of bekijk online welke andere tafelaccessoires van zilver we nog meer in ons assortiment hebben. Hier vindt u de producten die uw diner nog smakelijker en gezelliger kunnen maken. Ook voor een antiek peper- en zoutstel gaat u naar de website van Rikkoert of bezoek onze winkel.

Peper- en zoutstel zilver

Er zijn talloze mogelijkheden voor een peper- en zoutstel, daarom kunt u het beste een kijkje op onze website nemen om te beslissen welke er bij u past. Hier ziet u namelijk diverse stijlen en ontwerpen op een rijtje staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een antieke of moderne variant? Ook zijn er stelletjes met strak design in zilver, of juist in sierlijke bolvorm van kristal. De keuze is geheel aan u. Om uw gedekte tafel nog completer te maken, kunt u kiezen voor bijpassende zilveren servetringen. Of klik verder door op onze website en ontdek de zilveren woonaccessoires die bij ons verkrijgbaar zijn. Een peper- en zoutstel en de andere producten van zilver kunt u online bestellen bij Rikkoert.

Zilveren peper- en zoutstel Rikkoert

Het mooiste zilveren peper- en zoutstel koopt u online bij Rikkoert. Naast deze producten, staan er nog vele andere zilveren tafelaccessoires voor u klaar. Het is erg leuk om deze items te verzamelen en voor bijzondere gelegenheden op tafel te zetten. Uw online bestelling betaalt u gemakkelijk en veilig met iDeal, Creditcard of PayPal. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langs te komen in een van onze acht winkels. Hier kunt u terecht voor vrijblijvend advies van onze specialisten. Zo verlaat u met een goed gevoel de winkel en krijgt u geen spijt van uw aankoop. Koop dus online of in de winkel een zilveren peper- en zoutstel bij Rikkoert.

Zilveren peper- en zoutstel online bestellen

  • Klassiek en mooi product om iedere dag op tafel te zetten
  • U vindt onze uitgebreide selectie aan tafelaccessoires op de website
  • Betaal uw online aankoop met iDeal, Creditcard of PayPal
  • Onze specialisten staan voor u klaar met vrijblijvend en deskundig advies