Zilveren inktstellen

Met onze schitterende inktstellen kunt u een nostalgisch gevoel creëren in uw kantoor. De rijkelijk versierde potjes staan geweldig op ieder bureau en zullen direct de aandacht trekken. Het is een originele accessoire die u weer helemaal tot leven kunt brengen. Bekijk de inktstellen online bij Rikkoert of in de winkel.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inktstel zilver

Een prachtig inktstel in zilver is het perfecte cadeau voor iedereen die graag schrijft of van antiek schrijfgerei houdt. Het inktstel kan echt gebruikt worden, of als decoratief item dienen. Het is een fantastisch item dat iedere werkplek kan opvrolijken, maar ook goed zal staan bij u thuis op een bureau. Op onze website kunt u terecht voor nog veel meer luxe zilveren kantoor accessoires, zoals een vintage briefopener of een mooi vulpotlood. Ook voor andere producten van zilver kunt u een kijkje nemen op onze website. U vindt hier onder andere tafelzilver en zilveren manden. Voor een inktstel in zilver en nog meer andere zilveren producten kunt u dus naar de website van Rikkoert gaan.

Antieke inktpotjes

De antieke inktpotjes waar u naar op zoek bent staan klaar in onze winkel. Maar u kunt thuis ook al de opties voor inktstellen bekijken op onze website. Zo vindt u hier bijvoorbeeld bronzen, tinnen en zilveren inktstellen. Ze zijn allemaal voorzien van fraaie versieringen, waardoor het net kleine kunstwerkjes zijn. Daarom kunt u ze overal in huis neerzetten en zult u er met veel plezier naar kijken. Combineer ze met een van onze andere zilveren woonaccessoires, zoals een karaf, dienblad of fotolijstje. Ook deze items vindt u terug op onze website. Voor de speciale antieke inktpotjes en meer producten kunt u dus de website van Rikkoert of onze winkel bezoeken.

Rikkoert inktstellen

Bij Rikkoert doen we ons best om de mooiste inktstellen voor u te vinden. Ook laten we u graag ons diverse aanbod aan producten van antiek zilver zien. Dit kan gewoon vanuit huis, want op onze website staan deze artikelen overzichtelijk op een rijtje voor u. Het gewenste product bestelt u vervolgens eenvoudig in onze webshop. We leveren een gratis cadeauverpakking bij iedere bestelling, mocht u deze niet voor uzelf bestellen. Zo wordt het nog makkelijker om een geweldig geschenk te geven. U kunt ook iemand blij maken met onze sieraden. We hebben namelijk de grootste juweliers collectie van Nederland, waar u altijd mooie items vindt. U kunt dus bij Rikkoert terecht voor de inktstellen en nog veel meer producten.

Inktstellen online bestellen

  • Geweldige accessoires voor iedereen die van schrijven houdt
  • Bekijk de prachtige inktstellen vanuit huis op onze website
  • Ontvang een gratis cadeauverpakking bij uw online bestelling
  • Rikkoert heeft ook de grootste juweliers collectie van Nederland