Garmin Vívofit 4, 010-01847-12

Bestel deze activiteitstracker van Garmin uit de Vívofit 4 collectie online in onze shop. Het model met referentienummer 010-01847-12 is uitgevoerd met een kastconstructie van kunststof en is voorzien van een prettige draagbare zwart gespikkelde siliconen band. Dit stijlvolle Vívofit 4 model is bedoelt voor de sportieve persoon die graag grenzen verlegd en het maximale uit zichzelf wil halen. Het display van 11 x 11 mm. zit in een 19 mm. brede kast en het 'always-on display' is ook in het zonlicht buitengewoon goed af te lezen. De 5 ATM / 50 meter waterdichtheid zorgt voor goede waterdichtheid waar het horloge geschikt is om mee te douchen en te zwemmen. De Garmin Vívofit 4 is een 24/7 activiteitstracker dat uw dagelijkse activiteiten en nog veel meer bijhoudt. Zo wordt de slaagregistratie bijgehouden en worden de verbrande categorieën weergegeven. Daarnaast is het horloge voorzien van een wekker, stopwatch, timer, versnellingsmeter en automatische zomertijd. Met de versnellingsmeter wordt automatisch de afstand gemeten bij het hardlopen, wandelen, steppen of fietsen. En gebruik de weersvoorspellingswidget om te zien wat voor weer het zal worden. De levensduur van de batterij is 1 jaar, afhankelijk van het gebruik. Uw mobiel kwijt? De Garmin Vívofit 4 kan hem voor u terugvinden door een alarm naar de telefoon te sturen via de Garmin Connect-app. Een overzicht van functies van de Garmin Vívofit 4: · Display: Het display heeft een grootte van 11 x 11 mm. en een breedte van 19 mm. en een dikte van 9,4 mm.· Always-on display: Het display is zeer goed afleesbaar in het zonlicht en is altijd zichtbaar.· Connect IQ app: Personaliseer jouw smartwatch met een keuze uit duizenden wijzerplaten, apps en widgets uit de Garmin Connect IQ store.· Connect app: Krijg overzichtelijk inzicht in al je activiteiten. Grafische analyses van bijvoorbeeld een hardloopsessie geven veel informatie en een kijkje in je voortgang van je trainingen.· Smartphone-meldingen: Middels notificaties blijf je in contact met je smartphone en krijg je middels je smartwatch inzicht in SMS / Whatsapp berichten, inkomende oproepen of ingestelde notificaties van andere apps. Lees meer
Artikelnummer
011493823
Merk
79,99
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel deze activiteitstracker van Garmin uit de Vívofit 4 collectie online in onze shop. Het model met referentienummer 010-01847-12 is uitgevoerd met een kastconstructie van kunststof en is voorzien van een prettige draagbare zwart gespikkelde siliconen band. Dit stijlvolle Vívofit 4 model is bedoelt voor de sportieve persoon die graag grenzen verlegd en het maximale uit zichzelf wil halen. Het display van 11 x 11 mm. zit in een 19 mm. brede kast en het 'always-on display' is ook in het zonlicht buitengewoon goed af te lezen. De 5 ATM / 50 meter waterdichtheid zorgt voor goede waterdichtheid waar het horloge geschikt is om mee te douchen en te zwemmen.

De Garmin Vívofit 4 is een 24/7 activiteitstracker dat uw dagelijkse activiteiten en nog veel meer bijhoudt. Zo wordt de slaagregistratie bijgehouden en worden de verbrande categorieën weergegeven. Daarnaast is het horloge voorzien van een wekker, stopwatch, timer, versnellingsmeter en automatische zomertijd. Met de versnellingsmeter wordt automatisch de afstand gemeten bij het hardlopen, wandelen, steppen of fietsen. En gebruik de weersvoorspellingswidget om te zien wat voor weer het zal worden. De levensduur van de batterij is 1 jaar, afhankelijk van het gebruik. Uw mobiel kwijt? De Garmin Vívofit 4 kan hem voor u terugvinden door een alarm naar de telefoon te sturen via de Garmin Connect-app.

Een overzicht van functies van de Garmin Vívofit 4:

· Display: Het display heeft een grootte van 11 x 11 mm. en een breedte van 19 mm. en een dikte van 9,4 mm.

· Always-on display: Het display is zeer goed afleesbaar in het zonlicht en is altijd zichtbaar.

· Connect IQ app: Personaliseer jouw smartwatch met een keuze uit duizenden wijzerplaten, apps en widgets uit de Garmin Connect IQ store.

· Connect app: Krijg overzichtelijk inzicht in al je activiteiten. Grafische analyses van bijvoorbeeld een hardloopsessie geven veel informatie en een kijkje in je voortgang van je trainingen.

· Smartphone-meldingen: Middels notificaties blijf je in contact met je smartphone en krijg je middels je smartwatch inzicht in SMS / Whatsapp berichten, inkomende oproepen of ingestelde notificaties van andere apps.

Productspecificaties
Kast breedte 190,00 mm
Afmetingen Display: 11 x 11 mm.
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Garmin
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Bijzonderheden Bediening via glas
Functies Alarm, Dagaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch, multifunctional
Garantie 2 jaar
Referentienummer 010-01847-12
Bij aanschaf van dit product ontvangt u een December cadeaucheque t.w.v. 10% van het aankoopbedrag. De cadeaucheque kunt u inleveren bij de eerstvolgende bestelling in de periode tot 01-07-23.