Frederique Constant Highlife Heart Beat, FC-310B4NH6B

Dit herenhorloge van Frederique Constant uit de Highlife Heart Beat collectie is online te bestellen op onze webshop. Het chique model met het referentienummer FC-310B4NH6B heeft een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar door het bewegen en het dragen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. De analoge tijd is van de zwarte wijzerplaat met boldecoratie en zilveren streepindexen af te lezen. Aan de ronde edelstalen horlogekast van 41 mm. is een edelstalen horlogeband vervaardigd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting. Bij aanschaf van dit horloge ontvangt u de zwarte rubberen horlogeband GRATIS! Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen. Middels de Heart Beat in de wijzerplaat ziet u het hart van het Zwitserse kaliber FC-310 uurwerk, de balans, bewegen. Het uurwerk is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermd tegen schokken en bij het vallen van het horloge. De waterdichtheid van het horloge is 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. De horloges uit de nieuwe Highlife collectie, waar de horlogeband gemakkelijk van te wisselen is, ziijn betaalbaar en ontworpen voor dagelijks gebruik. De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant. Lees meer
Artikelnummer
011496783
2.095,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
USP

Dit herenhorloge van Frederique Constant uit de Highlife Heart Beat collectie is online te bestellen op onze webshop. Het chique model met het referentienummer FC-310B4NH6B heeft een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar door het bewegen en het dragen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. De analoge tijd is van de zwarte wijzerplaat met boldecoratie en zilveren streepindexen af te lezen. Aan de ronde edelstalen horlogekast van 41 mm. is een edelstalen horlogeband vervaardigd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting. Bij aanschaf van dit horloge ontvangt u de zwarte rubberen horlogeband GRATIS!

Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen. Middels de Heart Beat in de wijzerplaat ziet u het hart van het Zwitserse kaliber FC-310 uurwerk, de balans, bewegen. Het uurwerk is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermd tegen schokken en bij het vallen van het horloge. De waterdichtheid van het horloge is 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. De horloges uit de nieuwe Highlife collectie, waar de horlogeband gemakkelijk van te wisselen is, ziijn betaalbaar en ontworpen voor dagelijks gebruik.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Categorie Horloges
Kast breedte 41,00 mm
Merk collectie Highlife
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer FC-310B4NH6B