QLOCKTWO frontpaneel BLACK PEPPER, LFNLBLPC

Met dit frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO klok veranderen. Dit frontpaneel, BLACK PEPPER, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw klok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw klok. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen. Afmeting: 90 x 90 cm. Lees meer
Artikelnummer
011477179
1.625,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Met dit frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO klok veranderen. Dit frontpaneel, BLACK PEPPER, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw klok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw klok. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

Afmeting: 90 x 90 cm.

Productspecificaties
Merk collectie Large: 90 x 90 cm.
Afmetingen 90 x 90 cm.
Materiaal RVS
Merk QLOCKTWO
Garantie 2 jaar
Referentienummer LFNLBLPC